نوع لنز مهم نیست برای تشخیص سری دوربین ! هر دوی این دوربینها از سری آماتور پیشرفته هستن و از یک کلاس !
H50 دیگه تولید نمیشه ! حالا نوش پیدا میشه که بشه ! نمایندگی مورد نظر شما گرون میداده ! این دوربین الان نزدیک 470 قیمت داره !
HX1 از لنز ساخت خود سونی استفاده کرده در حالی که اچ 50 از کارل زایس ( زایس یکی از بهترینهای اپتیکی دنیاست ) البته لنز جدید سونی هم گویا امتحان خودشو خوب پس داده .
من نگفتم کنون از لنز سونی استفاده میکنه گفتم کنون از سنسور سونی استفاده میکنه اتفاقا در مدلهای حرفه ای !
عزيزم جدا از تفاوت در نوع لنز نوع حسگر اين دو دوربين هم کاملا متفاوته. يعني حسگر HX1 از نوع CMOS و حسگر H50 از نوع CCD هست.

ضمنا شما در پستت گفتي که نيکون از لنز سوني استفاده مي کنه و اسمي از کنون نيارودي و بخاطر همين تعجب کردم!!! آخه نيکون خودش بهترين توليد کننده لنزه(بهمراه Laica).اينم عين پست شما:

راستی تا یادم نرفته همین نیکون که یکی از بهترینهای عکسای دنیا هست در خیلی از دوربینهاش از سنسورهای ساخت سونی استفاده میکنه به خصوص در سری های حرفه ای یکی دیگه از عوامل بسیار مهم در دوربین پردازشهای تصویریش هست .