دوست عزیز تجربه ای که دارم رو خدمتت عرض میکنم .گوشی موبایل من کیفیت عکس و فیلمش از دروبین عکاسی هم قیمتش بسیار بالاتره . چند مدل دوربین عکاسی که تقریباً هم قیمت گوشی من بودند بررسی کردم دربرابر موبایل بنده حرفی برای گفتن نداشتند . در محدوده قیمت پیشنهادی شما فکر نمیکنم دوربین های عکاسی ای یافت بشن که بشه توسط اونها عکسهای مطلوبی گرفت . به عقیده بنده برای داشتن دوربین عکاسی غیر حرفه ای که نسبت به قیمت از گوشی موبایل بهینه تر باشه 3 میلیون به بالا نیازه . زیر این قیمت با پیشرفت های بسیاری که در دوربین های عکاسی و فیلمبرداری گوشی های همراه ایجاد شده مسلماً خرید موبایل منطقی تره چرا که امکانات بیشتری از دوربین عکاسی در اختیار شما میذاره . کارشناس عکاسی نیستم صرفاً تجربه رو بیان کردم . عکس زیر با گوشی موبایل گرفته شده که متعلق به 4 سال پیشه 13 مگاپیکسلی و ساخت سونی . تاری موجود در برخی نقاط عکس مربوط به لرزش دست عکاس است .هیچ گونه دستکاری و ادیت عکس انجام نشده .DSC_0138.jpgDSC_0135.jpgحصار سد خاکی.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sewil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks