اوه این همه سئوال
اولا در باره لرزشگیر من که تا حال نرم افزاری ندیدم این تکنولوژی با این که یک کار می کنه اما هر شرکت اسم مخصوص خودش رو داره لرزشگیر ها دو حالت دارند در دوربین های حرفه ای تر لرزشگیر روی خود لنز قرار داره و حرکت معکوس عدسی هاست که باعث ثبات تصویر میشه اما در دروربین های غیر حرفه ای لرزش گیر روی سنسور قرار داره پس طبیعی که کیفیت عکس اون پایین تر باشه . درباره نویز یا سایر ایرادات این دوربین ها من خودم با هیچ کدوم کار نکردم نمی تونم بگم درست یا نه اما نویز توی همه ایزور ها برای یک دوربین canon کمی عجیب در کل باید بگم زیاد خودتون درگیر مگاپیکسل نکنید برای شما دوربین با 5 یا 8 مگاپیکسل هم کافی مهم کیفیت خود دوربین و لنز اون والا مگاپیکسل بالاتر فقط وقتی به کار شما میاد که پرینت های بزرگتری از عکس بخواید وگرنه توی کیفیت عکس تاثیری نداره من دوربین 400D دارم که 10 مگا پیکسل قطعا هیچ کدوم از این دوربین های 12 مگا پیکسلی و بالا تر کامپک نمی تونند عکسی در حد اندازه های اون بندازند مگا پیکسل فقط اندازه های عکس تعیین می کنه نه کیفیت ان رو
برای مقایسه دوربین ها و دیدن مشخصات تقریبا تمامی دوربین های موجود در بازار دنیا از این سایت استفاده کنید من بهتر از اون رو ندیدم.
http://www.dpreview.com/

Bookmarks