شما مجموع مشخصاتی رو معرفی کردین که خیلی هاشون معمولا در یک دوربین جمع نمی شوند اونهم با کمتر از 300 هزار تومان به عنوان مثال ضد اب بودن با تنظیمات دستی اصلا جور در نمیاد و اگر یکی این رو داشته باشه اون یکی رو نداره البته در دوربین های معمول بازار وگرنه دوربین ها عکاسی زیر اب داریم که تنظیمات کاملی دارند اما خوب خاص هستند قیمت بالای چند میلیون اما اگر همان خواسته های سری اول رو در نظر بگیریم به نظر من شما انتخابی جز Canon PowerShot SX200 IS به قیمت 320 هزار تومان ندارید تا انجا که من می دونم تنها دوربین که فیلمبرداری HD داره و در این رده قیمت هستش سوپر زوم پس زوم اپتیکال بالایی داره فکر کنم در حد 10 تا 12 برابر لنز واید 128 میلی متری داره LCD 3 اینچ داره لرزشگیر هم که خوب دیگه بخش جدا نشدنی دوربین های غیر حرفه ای اما اگر ذوق عکاسی دارید فکر می کنید ممکن در اینده به سمت دوربین های SLR هم برید به نظر من باید برای شروع از سری S پاورشات یا سری G شروع کنید که خوب قیمتی بین 400 تا 600 هزار تومان دارند اما در عوض دست عکاس رو برای عکس گرفتن و تغییرات باز تر می زارند
در کل فکر کنم دوربین که معرفی کردم بیشترین فاکتور های مد نظر شما رو در خودش جمع کرده اینه هم لینک شرکت نورنگار که تقریبا بهترین سایت فارسی برای اشنایی با دوربین های موجود بازار ایران
http://www.dorbinshop.com/
ضمن این که یادتون باشه همه پول شما برای دوربین هزینه نمیشه و خرج های دیگه ای از جمله خرید یک کارت SD ظرفیت بالا لازم دارید چون فیلم برداری با این دوربین ها حجم بالایی لازم داره

Bookmarks