پاسخ: Sony DCR-SR67 چطوره؟
نقل قول:
آرمان جان دوربین های CX520V و CX500 هر دو مستقیم 1080p فیلم برداری میکنند که یکی ظرفیتش 64 گیگابایت و یکی 32 گیگابایت هست !
راستش چیزی که من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دیدم میگه بصورت 1080i فیلمبرداری می کنند و موقع پخش Deinterlace میشن و تصویر بصورت 1080p به خروجی منتقل میشه:
نقل قول:
Finally, the CX500 and CX520 offer upconversion from 1080i (the native recording resolution) to 1080P when outputted through an HDMI cable to a compatible HDTV.
این این کار رو یک چیپ 30 دلاری هم می تونه انجام بده که اتفاقا جدیدا روی خیلی از تلویزیون ها هم هست بدون اینکه اسمی ازش برده بشه، من بیشتر دنبال محصولی هستم که مستقیما بصورت 1080p فیلمبرداری کنه.
نقل قول:
راستش چیزی که من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دیدم میگه بصورت 1080i فیلمبرداری می کنند و موقع پخش Deinterlace میشن و تصویر بصورت 1080p به خروجی منتقل میشه:
این کار رو یک چیپ 30 دلاری هم می تونه انجام بده که اتفاقا جدیدا روی خیلی از تلویزیون ها هم هست بدون اینکه اسمی ازش برده بشه، من بیشتر دنبال محصولی هستم که مستقیما بصورت 1080p فیلمبرداری کنه.
قیمت مهم نیست دیگه ؟ :1. (38):
نقل قول:
قیمت مهم نیست دیگه ؟ :1. (38):
من هشت سال پیش SONY PC115 رو خریدم یک میلیون و صد هزار تومان! و تا حالا هم انصافا راضی بودم از خریدم... حالا هم مشکلی ندارم برای خرج کردن.
برام مهم نیست که به خاطر دو برابر شدن CCD Array ها قیمت 400 دلار بالاتر باشه... برام مهمه که 1080p فیلمبرداری کنه نه اینکه 1080i رو با کلک مرغابی و روش های مخملی تبدیل کنه به 1080p موقع نمایش :1. (38):
نقل قول:
من هشت سال پیش SONY PC115 رو خریدم یک میلیون و صد هزار تومان! و تا حالا هم انصافا راضی بودم از خریدم... حالا هم مشکلی ندارم برای خرج کردن.
برام مهم نیست که به خاطر دو برابر شدن CCD Array ها قیمت 400 دلار بالاتر باشه... برام مهمه که 1080p فیلمبرداری کنه نه اینکه 1080i رو با کلک مرغابی و روش های مخملی تبدیل کنه به 1080p موقع نمایش :1. (38):
برادر بنده دارم میگردم برات ببینم چی پیدا میکنم . قضیه اینه که اکثر مانیتور ها یا LCD TV ها یا ... فعلی که بیشتر در بازار موجود هستند 1080p نمیتونند نشون بدند در نتیجه کسی به دنبال 1080p فیلم برداری نیست .
این را ببین : SANYO VPC-FH1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اما کیفیت فیلم برداری :
پیشنهاد میکنم حتماً کیفیتش را با دوربین های دیگه مقایسه کن !!!
نقل قول:
ممنون رضا جان :1. (21):
در مورد صحبت شما در هارد کاملاً منطقی هست به نظرم و حرف شما درسته .
در مورد لنز فکر میکنم هر دو Bionz هستند ولی SR-10 Sonar هست و CX100 Tessar .
یک سوال دیگه CX100 مموری SDHC میخوره ؟
تنها نکته ای که به نظرم از نظر فیلم برداری CX100 کمتر داره زوم دیجیتال هست . :give_rose:
شهريار عزيز. كارتهاي حافظه Memory Stick كه ساخت و توليد وانحصار كمپاني سوني هست روي تمام محصولات سوني سوار ميشه كه انواع مختلف داره. پس هيچوقت سوني نمياد روي دستگاه دوربيني كه ميسازه بياد و از رم غير از مموري استيك استفاده كنه(جز كارت ريدرهاي عموميش و دستگاههاي چاپ ديجيتالش كه اونم مجبوره بخاطر مصرف عمومي اين كار رو بكنه). در هر صورت اين دوربين و يا هر دوربين سوني (حتي گوشيهاي سوني اريكسون)فقط و فقط مموري استيك مي خوره و پيشنهاد بنده اينه كه هر وقت مموري استيك خواستيد بگيريد فقط و فقط با گارانتي شركت بازرگاني ايران بگيريد(گرچه قيمتش بالاتر باشه) چون پدر بنده در اومد تا فهميدم رمهاي متفرقه چقدر آشغال هستن.
و اما مساله زوم ديجيتال.
Digital Zoom واقعا يه فاكتور 100% بيخود و بي تاثير در كيفيت و كارآيي دوربينه. دقيقا مثا اين مي مونه كه روي يك عكس زوم كني و پيكسلهاشو بزرگنمايي كني كه اين هيچ تاثيري در كيفيت عكس نداره و يك كار 100% نرم افزاريه. اما عكس اون زوم لنز يا Optical Zoom با حركت لنز واقعا تصوير رو جلو و عقب ميبره و واقعا حكم حركت دوربين رو به جلو و عقب داره(نه اينكه مثل زوم ديجيتال تصوير رو جلو و عقب نياره و فقط نرم افزاري پيكسلهارو بزرگ و كوچك كنه).
نتيجه اينكه فاكتور ديجيتال زوم كاملا بيخود و تبليغاتي هست و اون چيزي كه بدرد مي خوره Optical Zoom هست.
پس هنگام خريد اگر مساله زوم براتون مهمه فقط به زوم اپتيكال توجه كنيد. براي مثال دوربينهاي ديجيتال سوپر زوم سوني با نام Sony CyberShot DSC-HX1 با زوم اپتيكال 20X و سوپر زوم نيكون Nikon CoolPix P90 با زوم 24X. اين مساله واسه دوربينهاي فيلمبرداري هم كاملا صادقه.
در مورد سوال جناب Stream بايد بگم فقط سريهاي حرفه اي سوني هست كه 1080p فيلبرداري مي كنه و سريهاي خانگي و معمولي اينگونه نيستند. لينك زير رو باز كنيد:
اين دوربين همانطور كه ميبينيد قيمت اين دوربين به پول ايران حدود 4 ميليون تومانه.
سوالي بود در خدمتم.
:give_rose:
نقل قول:
شهريار عزيز. كارتهاي حافظه Memory Stick كه ساخت و توليد وانحصار كمپاني سوني هست روي تمام محصولات سوني سوار ميشه كه انواع مختلف داره. پس هيچوقت سوني نمياد روي دستگاه دوربيني كه ميسازه بياد و از رم غير از مموري استيك استفاده كنه(جز كارت ريدرهاي عموميش و دستگاههاي چاپ ديجيتالش كه اونم مجبوره بخاطر مصرف عمومي اين كار رو بكنه). در هر صورت اين دوربين و يا هر دوربين سوني (حتي گوشيهاي سوني اريكسون)فقط و فقط مموري استيك مي خوره و پيشنهاد بنده اينه كه هر وقت مموري استيك خواستيد بگيريد فقط و فقط با گارانتي شركت بازرگاني ايران بگيريد(گرچه قيمتش بالاتر باشه) چون پدر بنده در اومد تا فهميدم رمهاي متفرقه چقدر آشغال هستن.
و اما مساله زوم ديجيتال.
Digital Zoom واقعا يه فاكتور 100% بيخود و بي تاثير در كيفيت و كارآيي دوربينه. دقيقا مثا اين مي مونه كه روي يك عكس زوم كني و پيكسلهاشو بزرگنمايي كني كه اين هيچ تاثيري در كيفيت عكس نداره و يك كار 100% نرم افزاريه. اما عكس اون زوم لنز يا Optical Zoom با حركت لنز واقعا تصوير رو جلو و عقب ميبره و واقعا حكم حركت دوربين رو به جلو و عقب داره(نه اينكه مثل زوم ديجيتال تصوير رو جلو و عقب نياره و فقط نرم افزاري پيكسلهارو بزرگ و كوچك كنه).
نتيجه اينكه فاكتور ديجيتال زوم كاملا بيخود و تبليغاتي هست و اون چيزي كه بدرد مي خوره Optical Zoom هست.
پس هنگام خريد اگر مساله زوم براتون مهمه فقط به زوم اپتيكال توجه كنيد. براي مثال دوربينهاي ديجيتال سوپر زوم سوني با نام Sony CyberShot DSC-HX1 با زوم اپتيكال 20X و سوپر زوم نيكون Nikon CoolPix P90 با زوم 24X. اين مساله واسه دوربينهاي فيلمبرداري هم كاملا صادقه.
در مورد سوال جناب Stream بايد بگم فقط سريهاي حرفه اي سوني هست كه 1080p فيلبرداري مي كنه و سريهاي خانگي و معمولي اينگونه نيستند. لينك زير رو باز كنيد:
اين دوربين همانطور كه ميبينيد قيمت اين دوربين به پول ايران حدود 4 ميليون تومانه.
سوالي بود در خدمتم.
:give_rose:
ممنون رضا جان :11():
خدمتتون عرض کنم که SR-10 زوم اپتیکالش هم بیشتر از CX100 و حتی XR-100 هست و برابر 15x هست .
ممنون بابت توضیحاتتون در مورد کارت حافظه دوربین . من تا الان فکر میکنم SDHC میشه روش گذاشت که الان دیدم نمیشه ! این قضیه خیلی بد شد چراکه مموری استیک الان 16 گیگش قیمتش 79 هزار تومن هست و این قیمت با قیمت جهانیش تفاوتی نداره در نتیجه طی یک ماه آینده انتظار ارزون شدن ازش نمیره و بنده هم طی ماه آینده میخوام خریداری کنم . :give_rose:
نمیدونید دوربین های SANYO آیا در ایران هستند یا خیر ؟ دیشب تا الان دارم روشون تحقیق میکنم کیفیت VPC-FH1 فوق العاده هست !
نقل قول:
ممنون رضا جان :11():
خدمتتون عرض کنم که SR-10 زوم اپتیکالش هم بیشتر از CX100 و حتی XR-100 هست و برابر 15x هست .
ممنون بابت توضیحاتتون در مورد کارت حافظه دوربین . من تا الان فکر میکنم SDHC میشه روش گذاشت که الان دیدم نمیشه ! این قضیه خیلی بد شد چراکه مموری استیک الان 16 گیگش قیمتش 79 هزار تومن هست و این قیمت با قیمت جهانیش تفاوتی نداره در نتیجه طی یک ماه آینده انتظار ارزون شدن ازش نمیره و بنده هم طی ماه آینده میخوام خریداری کنم . :give_rose:
نمیدونید دوربین های SANYO آیا در ایران هستند یا خیر ؟ دیشب تا الان دارم روشون تحقیق میکنم کیفیت VPC-FH1 فوق العاده هست !
خواهش مي كنم. :11():
عزيز طبق تحقيق بنده در سايتهاي متعدد نظير:
از برندهاي موجود در بازار ايران فقط سوني و كنون مدلهاي مرغوبي دارن و پاناسونيك هم مالي نيست.
بنا به تجربه دوستان و شخصي بنده هم بهترين انتخاب از بين اين دوبرند Sony هست.
اسمي از Sanyo توي اين سايتها نديدم. توي بازار هم كه اصلا نديدم.
نهايتا اينكه بازم من پيشنهاد مي كنم كه شما فعلا با 8 گيگ بساز(1 ساعت همچين كم هم نيست) تا انشاء الله ارزون بشه. اما اگر واقعا براتون قابل قبول نبود ريسك خريد برنهاي غير سوني رو نكنيد.
بازم سوالي داشتي در خدمتم. :11():
نقل قول:
خواهش مي كنم. :11():
عزيز طبق تحقيق بنده در سايتهاي متعدد نظير:
از برندهاي موجود در بازار ايران فقط سوني و كنون مدلهاي مرغوبي دارن و پاناسونيك هم مالي نيست.
بنا به تجربه دوستان و شخصي بنده هم بهترين انتخاب از بين اين دوبرند Sony هست.
اسمي از Sanyo توي اين سايتها نديدم. توي بازار هم كه اصلا نديدم.
نهايتا اينكه بازم من پيشنهاد مي كنم كه شما فعلا با 8 گيگ بساز(1 ساعت همچين كم هم نيست) تا انشاء الله ارزون بشه. اما اگر واقعا براتون قابل قبول نبود ريسك خريد برنهاي غير سوني رو نكنيد.
بازم سوالي داشتي در خدمتم. :11():
رضا جان اینجا را ببینید :
و سایر کلیپ های گرفته شده توسط این دوربین در YouTube را + کلیپ هایی که با 600FPS گرفته شده ! :1. (38):
همانگونه که با هم بحث کردیم متاسفانه این دوربین در ایران یافت نمیشه و واقعا جای تاسفه.
تجربه خوبی می تونست باشه اما حیف ه نیست. به نظر من هنوزم
CX100
انتخاب برتره توی اجناس موجود در بازار.
شهریار جان لینک زیر رو باز کنید:
نتیجه رو هم یه نگاهی بندازید. توی همین سایت مقایسه های زیادی انجام گرفته فکر کنم یکم نظرتون راجع به Sanyo تغییر کنه.(سامسونگ واقعا توی ایران با اینکه دوربین فیلمبرداری زیاد داره اصلا کیفیتش به گرد سونی و حتی پاناسونیک هم نمیرسه). راستی دوربین CX100 دارای تکنولوپی انحصاری X.V Color هست. اینو هم بگم شارپترین عکس و فیلم رو سونی میگیره و در عکس علاوه بر سونی مدلهای خاص نیکون.
گفتم شاید براتون مفید باشه.