پاسخ: Sony DCR-SR67 چطوره؟
به نظر بنده در حال حاضر با صرفه ترين دوربين به نسبت کارآيي واسه عکاسي Nikon D60 با قيمت 540000 تومان و واسه فيلمبرداري Sony HandyCam HDR-CX100 با قيمت 650000 تومان هستش.
(حدود دو ماه روش تحقيق کردم و دوربينهاي مختلف از برندهاي مطرح بررسي کردم(چه عملي و چه تئوري)).
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
به نظر بنده در حال حاضر با صرفه ترين دوربين به نسبت کارآيي واسه عکاسي Nikon D60 با قيمت 540000 تومان و واسه فيلمبرداري Sony HandyCam HDR-CX100 با قيمت 650000 تومان هستش.
(حدود دو ماه روش تحقيق کردم و دوربينهاي مختلف از برندهاي مطرح بررسي کردم(چه عملي و چه تئوري)).
سوالي بود در خدمتم.
رضا جان امروز رفتم CX100 را قیمت کردم اصفهان قیمت 800 هزار تومن بود و در سایت دیجی کالا هم به قیمت 720 هزار تومن . اگه با قیمت 650 هزار تومن جایی سراغ دارید لطفاً آدرسش را برام پی ام کنید . :great:
پاسخ : Sony DCR-SR67 چطوره؟
اوه
800 تومنه؟
ماشالا :lol:
مگه قیمتها پایین نیومده بود؟
باز رفت بالا که
پاسخ: پاسخ : Sony DCR-SR67 چطوره؟
نقل قول:
اوه
800 تومنه؟
ماشالا :lol:
مگه قیمتها پایین نیومده بود؟
باز رفت بالا که
بازار اصفهان هیچ وقت قیمت های خوبی نداره ! در نتیجه زیاد روش حساب نکنید . :great:
شهريار جان و آرمين عزيز.
قيمت اين HandyCam توي خيابان جمهوري تهران در حال حاضر از 650000 تا 670000 تومانه. توي شيراز هم 650000 تومانه.
آدرس هم کليه مراکز نمايندگي سوني توي خيابان جمهوري تهران.
قيمتها هم اصلا بالا نرفته.
قيمتهاي سايت digikala هم در بيشتر موردها 20 تا 30٪ بالاتر از قيمت واقعيه(مگر در مواردي خاص که از بازار هم ارزونتر ميده(کلا سايت قابل اعتمادي نيست)).
نقل قول:
شهريار جان و آرمين عزيز.
قيمت اين HandyCam توي خيابان جمهوري تهران در حال حاضر از 650000 تا 670000 تومانه. توي شيراز هم 650000 تومانه.
آدرس هم کليه مراکز نمايندگي سوني توي خيابان جمهوري تهران.
قيمتها هم اصلا بالا نرفته.
قيمتهاي سايت digikala هم در بيشتر موردها 20 تا 30٪ بالاتر از قيمت واقعيه(مگر در مواردي خاص که از بازار هم ارزونتر ميده(کلا سايت قابل اعتمادي نيست)).
رضا جان با توجه به اینکه دوربین Full HD حداقل 40 گیگابایت حافظه میخواد . داشتن 40 گیگابایت حافظه بر روی CX100 به قیمت نزدیک 100 هزار تومن برای مشتری در میاد که میشه مثلاً 760 هزار تومن . حالا بهتر نیست که SR10 که از اول 40 گیگابایت حافظه داخلی داره را بخریم بعد اگه کم اومد مموری بخریم؟ قیمت SR10 طرفای 760 تومن هست . :give_rose:
نقل قول:
رضا جان با توجه به اینکه دوربین Full HD حداقل 40 گیگابایت حافظه میخواد . داشتن 40 گیگابایت حافظه بر روی CX100 به قیمت نزدیک 100 هزار تومن برای مشتری در میاد که میشه مثلاً 760 هزار تومن . حالا بهتر نیست که SR10 که از اول 40 گیگابایت حافظه داخلی داره را بخریم بعد اگه کم اومد مموری بخریم؟ قیمت SR10 طرفای 760 تومن هست . :give_rose:
شهريار عزيز.CX100 در حالت عادي 8 گيگ حافظه داخلي داره كه ميشه حدود 1 ساعت فيلمبرداري كرد.
وجود هاردديسك در SR10 نسبت به حافظه در CX100 از چند جهت عيبه:
1) هاردديسك عمل مكانيكي داره و عمرش خيلي محدودتر از كارت حافظه هست.
2) هارد ديسك در برابر ضربه هر چقدر هم محافظت شده باشه اگر ضربه بخوره احتمال خرابي زياد داره(مخصوصا زماني كه هد با سيلندر در تماسه) در حاليكه توي كارت حافظه اين مساله كاملا حل شدست.
3) مصرف انرژي هاردديسك بخاطر اعمال مكانيكي داخلي به نسبت كارت حافظه بالاتره و به تبع اون زمان شارژدهي در حالت معادل كمتره.
4) لنز بكار رفته در CX100 مدل Bionz جديدتر و بهينه تر از SR10 هست و كيفيت بالاتري ارائه مي ده.
5) صفحه حسگر بكارفته در CX100 بزرگتر از SR10 هست و منطقه ديد وسيعتري داره.
6) وزن CX100 و حجم اون از SR10 كمتره.
در كل به نظر من فعلا CX100 بخريد و با همون 8 گيگ داخليش فيلمبرداري كنيد. بعدا كه كارت حافظ ارزونتر شد واسه خريد اون اقدام كنيد.
سوالي داشتي در خدمتم.
:give_rose:
نقل قول:
شهريار عزيز.CX100 در حالت عادي 8 گيگ حافظه داخلي داره كه ميشه حدود 1 ساعت فيلمبرداري كرد.
وجود هاردديسك در SR10 نسبت به حافظه در CX100 از چند جهت عيبه:
1) هاردديسك عمل مكانيكي داره و عمرش خيلي محدودتر از كارت حافظه هست.
2) هارد ديسك در برابر ضربه هر چقدر هم محافظت شده باشه اگر ضربه بخوره احتمال خرابي زياد داره(مخصوصا زماني كه هد با سيلندر در تماسه) در حاليكه توي كارت حافظه اين مساله كاملا حل شدست.
3) مصرف انرژي هاردديسك بخاطر اعمال مكانيكي داخلي به نسبت كارت حافظه بالاتره و به تبع اون زمان شارژدهي در حالت معادل كمتره.
4) لنز بكار رفته در CX100 مدل Bionz جديدتر و بهينه تر از SR10 هست و كيفيت بالاتري ارائه مي ده.
5) صفحه حسگر بكارفته در CX100 بزرگتر از SR10 هست و منطقه ديد وسيعتري داره.
6) وزن CX100 و حجم اون از SR10 كمتره.
در كل به نظر من فعلا CX100 بخريد و با همون 8 گيگ داخليش فيلمبرداري كنيد. بعدا كه كارت حافظ ارزونتر شد واسه خريد اون اقدام كنيد.
سوالي داشتي در خدمتم.
:give_rose:
ممنون رضا جان :1. (21):
در مورد صحبت شما در هارد کاملاً منطقی هست به نظرم و حرف شما درسته .
در مورد لنز فکر میکنم هر دو Bionz هستند ولی SR-10 Sonar هست و CX100 Tessar .
یک سوال دیگه CX100 مموری SDHC میخوره ؟
تنها نکته ای که به نظرم از نظر فیلم برداری CX100 کمتر داره زوم دیجیتال هست . :give_rose:
سلام
دوستان دوربین شناس یک سوال،
این دوربین هایی که SONY به عنوان Full HD معرفی می کنه اونطور که من دیدم بصورت 1080i فیلمبرداری می کنند و نه 1080p . (طبیعیه... هزینه تولید رو می تونه تا حد خیلی زیادی کاهش بده)
به هر حال چون تصویر Interlaced با خلق و خوی ما جور در نمیاد آیا SONY در خود دوربین قبل از کد کردن عملیات Deinterlacing خاصی روی تصویر انجام می ده یا همینطوری 1080i رو کد می کنه؟
و آیا دوربینی در این کلاس ها هست که مستقیما بصورت 1080p فیلمبرداری کنه؟
نقل قول:
سلام
دوستان دوربین شناس یک سوال،
این دوربین هایی که SONY به عنوان Full HD معرفی می کنه اونطور که من دیدم بصورت 1080i فیلمبرداری می کنند و نه 1080p . (طبیعیه... هزینه تولید رو می تونه تا حد خیلی زیادی کاهش بده)
به هر حال چون تصویر Interlaced با خلق و خوی ما جور در نمیاد آیا SONY در خود دوربین قبل از کد کردن عملیات Deinterlacing خاصی روی تصویر انجام می ده یا همینطوری 1080i رو کد می کنه؟
و آیا دوربینی در این کلاس ها هست که مستقیما بصورت 1080p فیلمبرداری کنه؟
آرمان جان دوربین های CX520V و CX500 هر دو مستقیم 1080p فیلم برداری میکنند که یکی ظرفیتش 64 گیگابایت و یکی 32 گیگابایت هست !