والا من اطلاعات دوربینی رو از اون سایت می بینم رو همون اساس گفتم 1080p هست
فیلم برداری در دومین سکو قرار داره اولینش و مهم ترینش فعلا عکاسی بود برای فردی که می خواست دوربین انتخاب کنه همه ما می دونیم تنها با افزایش پیکسل تنها سایز عکس بزرگ تر میشه اما هیچ گاه دقت نکردیم که ایزو و نقطه های فوکوس و ... خیلی چیز های دیگه می تونه توی دوربین مهم باشه که خیلی بیشتر از پیکسل هست سری HX سونی فوق العاده هستند برای عکس های Panorama هست و این قابلیت هست که مدل هایی مثل کانون بش به خوبی سونی دقت نشده
فوکوس 9 نقطه ای لنز با قابلیت 810mm می تونه این دوربین جدید سونی رو خیلی خیلی از رقبا قبلی جلو بی اندازه باز هم بسته به قیمت داره من با مدلی های HX1 و sx10 و sx20 کار کردم و خوب راحت ترین عکاسی رو با HX1 تونستم تجربه کنم البته برای افرادی که عادت به وزن سنگین دوربین داشته باشند فکر نکنم خیلی تفاوت زیادی بین این مدل ها براشون بکنه و خوب در صورتی که مدل 100 گیر نیاد می تونید مدل 1 رو جای گزین کنید البته در اون موقع باید بررسی بشه ببینید SX30 به نسبت این مدل قوی تر هست یا خیر
اما در مورد سری Powershot و مدلی که گفتید G12 من به شخصه این مدل رو تست نکردم متاسفانه اما از افرادی که باش سر و کار داشتند مشکل عکس در جاهایی که به حساسیت پایین برای ISO بوده اشاره شده بود یعنی در محیط باز البته من این موضوع رو از یک نفری که این دوربین رو داشت و فقط برای کلاس خریده بود شنیدم و متاسفانه اطلاعاتی در موردش به خوبی ندارم
پینوشت:
نظر شخصی دوربین های smi slr به هیچ دردی نمی خوردند و تنها به درد افرادی می خوره که بخواهند عکس برای تفریح بگیرند! اما کسی که می خواهد عکس رو در دفترچه خاطراتش ثبت کنه و از عکاسی لذت ببره باید دوربین SLR بگیره

Bookmarks