D J V A H I D (14-10-08), Labyrinth (14-10-08), M A H R A D (14-10-08), Majid OC (14-10-08), Ramin_Zero1818 (15-10-08), Rohham (14-10-08), sAsAn.K (14-10-08), Stream (14-10-08), Trance (14-10-08), Xtreme (14-10-08), YALDA_OM (14-10-08)
عضو VIP شهر سختافزار
سلام
باور کنید تا همین الآن بهت زده بودم از نتیجه بازی فوتسال ایران و ایتالیا که فقط 50 ثانیه مونده بود اما قسمت این بود که نریم بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این وجود به شیردلاوران ایران و مربی کاردان این تیم جناب شمس تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعا افتخار میکنم به ایرانی بودن خودم و این تیم که اسم ایران رو مطرح کردن
این مساوی هم برای ما ایرانیها یک برد بود و امیدوارم که تو دوره بعد جام جهانی بتونیم تو 4 تا تیم اول دنیا باشیم که به حق شایسته این تیم هست
بچه ها خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا قوت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (14-10-08), Labyrinth (14-10-08), M A H R A D (14-10-08), Majid OC (14-10-08), Ramin_Zero1818 (15-10-08), Rohham (14-10-08), sAsAn.K (14-10-08), Stream (14-10-08), Trance (14-10-08), Xtreme (14-10-08), YALDA_OM (14-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با تساوي مقابل نايب قهرمان جهان
تيم ملي فوتسال ايران سرافرازانه با جام جهاني وداع كرد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در آستانه صعود به مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2008 با تساوي مقابل ايتاليا از رسيدن به اين مرحله محروم شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار حساس تيم هاي ملي فوتسال ايران و ايتاليا در سالن برزيليا برگزار شد.
نيمه اول اين مسابقه با نتيجه 3 بر 2 به سود ايتاليا به پايان رسيد.
براگا2( گل )و نورا يك گل براي ايتاليا گلزني كردند و مسعود دانش ور و مسعودي نيز در اين نيمه براي ايران گلزني كردند.
در نيمه دوم هاشم زاده، طاهري و دانش ور براي ايران گلزني كردند و ايتاليا به وسيله فابيانو و برتولي به گل رسيدند تا اين مسابقه با تساوي 5 بر 5 به پايان برسد.
تيم ايران تا 50 ثانيه به پايان بازي با نتيجه 5 بر 4 از نايب قهرمان جهان پيش بود ولي در نهايت با به ثمر رسيدن گل پنجم حريف، ملي پوشان ايران از كسب پيروزي و صعود به مرحله بعد محروم شدند.
ايتاليا به دليل تفاضل گل بهتر همراه با تيم ملي فوتسال برزيل به مرحله نيمه نهايي صعود كرد.
کاربر شهرسختافزار
سلام :
واقعا شاهکار کردند من که واقعا افسوس خوردم ...
همين که تا اين مقام هم رسيده بودند بايد مورد تشويق قرار بگيرند .
بله مساوي با قهرمان فوتسال جهان ( اسپانيا ) و مساوي با نايب فهرمان فوتسال جهان ( ايتاليا ) براي
ما ايرراني ها از بردن بيشتر ارزش داره چرا که مساوي يعني تيم ما در رده قهرمانان فوتسال هست و چيزي ازشون کم نداره .
بايد برنامه ريزي کرد و همچنين سرمايه گذاري که اين تيم تو جام جهاني فوتسال آينده بتونه مقام 1 تا 3 رو بياره ...
چون مي تونه .
آفرين به همه بچه هاي تيم فوتسال و مربي تيم ملي و آفرين ويژه به دروازه بان تيم
Mehdi_Full (15-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
واقعا چیزی نمونده بود::..
واقعا کارشون حرف نداشت اگه با تجربه تر بودن میرفتن بالا.
واقعا عالی بودن
जीवन एक धोखा है.
به نظر من مربی باید تایم آوت میداد تا فشار کم بشه همون کاری که جلوی اکراین هم نکرد .
من که به همین نتیجه هم راضیم
دمشون گرم
از فوتبال و علی دائی که بخاری بلند نمیشه
باز هم دم این فوتسالی ها گرم که تا اونجا پیش رفتم
کی فکر میکرد فقط از برزیل یه گل بخورن؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks