کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پورحيدری: قطبی تفاوتی با مربيان بزرگ دنيا ندارد
 پورحيدری: قطبی تفاوتی با مربيان بزرگ دنيا ندارد
                من بابت اين موضوع به فدراسيون فوتبال تبريك میگويم. فدراسيون يك كار درست را انجام داد و با فردی كه حدود 50 روز در كنار تيم ملی بود، برای 2 سال ديگر قراردادش را تمديد كرد.
منصور پورحیدری در گفت و گو با فارس در مورد همكاری مجدد افشین قطبی با فدراسیون فوتبال عنوان كرد: من بابت این موضوع به فدراسیون فوتبال تبریك میگویم. فدراسیون یك كار درست را انجام داد و با فردی كه حدود 50 روز در كنار تیم ملی بود، برای 2 سال دیگر قراردادش را تمدید كرد.
وی در مورد اینكه با حضور قطبی سرپرستی تیم ملی را قبول خواهد كرد، گفت: در حال حاضر در اختیار باشگاه پاس همدان هستم. البته در سه مسابقهای هم كه در خدمت تیم ملی بودم، باشگاه پاس همدان این مورد را از من خواسته بود. این وظیفه من بود كه به تیم ملی ایران كمك كنم، اما برای ادامه حضور من در تیم ملی باید باز هم باشگاه پاس همدان تصمیمگیری كند.
وی ادامه داد: در 50 روزی كه كنار قطبی بودم در وهله نخست انگیزه زیاد این مربی برای من بسیار قابل توجه بود. او از 24 ساعت فقط 3 ساعت میخوابید و سایر وقتش را صرف تیم ملی میكرد.
پورحیدری یادآور شد: قطبی از لحاظ فنی با فوتبال روز دنیا آشنایی دارد. این مربی با فوتبال روز دنیا رشد كرده و بزرگ شده است و تفاوتی با مربیان بزرگ و گرانقیمت دنیا ندارد. همه این موارد به اضافه اینكه این مربی ایرانی است، فارسی صحبت میكند و میتواند با بازیكنان ارتباط راحتی را برقرار كند بسیار مفید خواهد بود.
پورحیدری درباره اینكه برخی میگویند چون قطبی در عرصه ملی صاحب تجربه نیست، نمیتواند برای ما مفید باشد اظهار داشت: این حرف بسیار عجیب است. این مربی از یك سال و نیم قبل در كنار فوتبال ایران بوده است و برعكس كسانی كه میگویند از باشگاههای ما شناخت ندارد از بیشتر بازیكنان ایرانی شناخت خوبی دارد.
وی تصریح كرد: وقتی این سه بازی را با گذشته مقایسه میكنیم، میبنیم تیم ملی هم بهتر نتیجه گرفته و هم بازی بهتری انجام داده است در حالی كه ما در كمترین زمان 40 ساعت پرواز كردیم كه این زمان برای ملیپوشان زمان بسیاری محسوب میشود. پس با این شرایط میتوان گفت تیم ملی حركت رو به جلویی داشته و بهتر شده است. اینكه بخواهیم فرد دیگری را جایگزین قطبی كرده و از صفر شروع كنیم كار درستی نخواهد بود. باید با قطبی كه كار را شروع كرده است، ادامه دهیم و بتوانیم كار را با موفقیت به پایان برسانیم.
پورحیدری با درخواست از فدراسیون فوتبال برای برگزاری دیدارهای بزرگ دوستانه، گفت: برای آینده باید بازی های تداركاتی در سطح بالا انجام دهیم و دیگر با كشورهای اطرافمان كاری نداشته باشیم. این كار میتواند از لحاظ تجربه و شخصیت تیمی به ما كمك زیادی كند. تیم ما مقابل امارات از لحاظ روحی و روانی به دلیل نداشتن تجربه دچار مشكل شد كه این نشاندهنده این مورد است كه باید بازیهای بزرگ را در برنامهمان بگنجانیم تا بازیكنان شرایط روحی روانی بالایی را به دست آورند.
وی تأكید كرد: در گذشته و در زمان ریاست صفایی فراهانی كه سرمربی تیم ملی بودم، بازیهای تداركاتی بزرگی را انجام دادیم به طوری كه بازیكنان با ذهنیتی باز و به راحتی فوتبال خود را انجام میدادند. در آن زمان كوچكترین بازی تیم ملی بازی با كره جنوبی و ژاپن بود.
مدیر فنی باشگاه پاس در بخش دیگری از صحبت هایش درباره شرایط این تیم خاطرنشان كرد: در حال حاضر 3 هفته از تمرینات بدنسازی پشت سر گذاشتیم و هفته چهارم تمرینات را آغاز كردیم. در این مدت كه كار منصوریان را در تمرینات شاهد بودم تمرینات فنی بسیار خوبی در حال انجام است. منصوریان در این مورد با انگیزه كار میكند و این نشان دهنده این امر است كه وی در این زمینه توانایی بالایی دارد و روز به روز بهتر هم خواهد شد.
وی ادامه داد: منصوریان میتواند امسال در زمینه مربیگری و همچنین از لحاظ جمع كردن مسائل حاشیهای به پاس همدان كمك زیادی كند و در مجموع این شرایط برای من بسیار راضی كننده است.
پورحیدری در پاسخ به این سئوال كه اگر كارت مربیگری از طرف فدراسیون فوتبال برای منصوریان صادر شود او به عنوان سرمربی روی نیمكت خواهد نشست یا خیر؛ گفت: این مورد با گذشت زمان مشخص میشود و فقط در این مورد میتوانم بگویم كه از شرایطی كه در حال حاضر در باشگاه پاس وجود دارد راضی هستم. در حال حاضر هم فقط به یك مربی بدنساز برای تكمیل كادر فنی نیاز داریم.
وی عنوان كرد: تیم به 75 درصد از آمادگی رسیده است. آخر هفته در تورنمنتی كه در اردبیل برگزار میشود، شركت كرده و بعد از این تورنمنت در مورد نقاط ضعف تیم و كمبودها تصمیمگیری خواهیم كرد. به نظر من با كاملتر شدن تیم، میتوانیم پاس را به بهترین دورانش در همدان تبدیل كنیم.
وی با بیان اینكه پیشنهاد سرمربیگری پاس همدان را قبول نمیكند؛ گفت: در حال حاضر به یك دروازهبان نیار داریم و در سایر پستهای دیگر پس از تورنمنت اردبیل كه نقاط ضعفمان مشخص شد اقدام به جذب بازیكن جدید خواهیم كرد.
سرمربی اسبق استقلال در پاسخ به این سئوال كه اگر به جشن قهرمانی استقلال دعوت شوید در آن حضور پیدا میكنید یا خیر گفت: من از این موضوع هیچ اطلاعی ندارم، اما این جشن برای تیم قهرمان سال گذشته برگزار میشود و باید این جشن گرفته میشد. البته اگر دعوت شوم در صورتی كه در تهران باشم حتماً در این جشن شركت خواهم كرد زیرا استقلال خانه اول و آخر من است.
|  | 
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks