مديرفني تيم فوتبال پاس همدان گفت: آقايي که اسمش را نميدانم و ميگويند خيلي پولدار است، با پولش ميتواند هر کاري در استيلآذين انجام دهد.
منصور پورحيدري در مورد منتفي شدن سرپرستياش در تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: به باشگاه پاس همدان از لحاظ اداري و قراردادي متعهد هستم و در کنار منصوريان، پورمسلمي و گمالوويچ به اين باشگاه کمک ميکنم. البته به عنوان مسئول و مدير فني در باشگاه پاس مشغول بوده و به اين کار تعهد دارم. منتفي شدن حضورم در تيم ملي به صحبتهاي مديريت باشگاه و فدراسيون فوتبال برميگردد که چگونه با يکديگر توافق کردهاند. البته من در جريان نحوه اين توافق نيستم.
مديرفني پاس همدان در مورد ارزيابياش از وضعيت فعلي اين تيم، عنوان کرد: ديدار با استيل آذين شروع بازيها بود و تيم ما در بازي اول شايد 60درصد از توانش را ارائه کرد و من از بازي اول تيمم راضي نيستم.
پورحيدري با اشاره به اين که تيم ما در اين مسابقه دور از انتظار ظاهر شد، افزود: استيلآذين تيم خوبي است و توانسته مهرههاي اسمي را به استخدام خود درآورد. آنها در ديدار مقابل پاس روي 2 اتفاق به گل رسيدند. البته در اين مسابقه اشتباهات داوري هم تأثيرگذار بود و گل سالم ما توسط داور مسابقه پذيرفته نشد. من رفيعي را به خويي ميشناسم، اما به دليل مشکلات شب قبل از مسابقه اين داور نتوانست تمرکز خود را حفظ کرده و اين ديدار را با تمرکز قضاوت کند.
مديرفني پاس همدان در مورد حواشي به وجود آمده در مورد غلامي تأکيد کرد: اين روزها در مورد منشور اخلاقي صحبتهاي زيادي ميشود، اما بازيکناني را مشاهده ميکنيم که با 2 تيم قرارداد دارند. غلامي از اولين نفراتي بود که با ما قرارداد 2ساله بست و در تمرينات پيش از فصل حضور داشت، اما نميدانم چه موضوعي باعث شد 2روز مانده به آغاز مسابقات سر از استيلآذين در بياورد.
وي يادآور شد: آقايي که اسمش را نميدانم و ميگويند خيلي عجيب و غريب پولدار بوده و اين باشگاه را ميگرداند، قبل از آغاز بازي با چکي که در اختيار مسئولان سازمان ليگ گذاشت مجوز اين بازيکن را براي بازي کردن گرفت.
پورحيدري ادامه داد: شنيدهام اين آقا خيلي پولدار است، البته کاري ندارم که او از کجا اين پول را آورده است و ميتواند با اين پول هر کاري بخواهد انجام دهد، اما در فدراسيون فوتبال و در ليگ برتر آن هم در هفته اول اين کار معنا نميدهد. وقتي درباره منشور اخلاقي و نظم و کميته انضباطي و... بحث ميکنيم، اين اتفاقات واقعاً بيمعني است، اما آنچه مسلم است اين است که پول چقدر ميتواند در اين اتفاقات تأثيرگذار باشد.

Bookmarks