پروين: انتخاب كرانيكار من را شگفتزده كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هرگز فكر نميكردم كرانيكار را دوباره به عنوان مربيام ببينيم، به همين دليل انتخاب او مرا شگفت زده كرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد پروين در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس كه در باشگاه دي استردا شاگرد او بوده است اظهار داشت: كرانيكار مربي بزرگي است. من هرگز فكر نميكردم پس از دي استرداد دوباره اين مربي را ببينم به همين دليل انتخاب او مرا شگفت زده كرد.
وي افزود: اين مربي خوش فكر كروات علاقه فراواني به فوتبال هجومي و حفظ توپ در زمين حريف دارد و هميشه تاكيدش اين است كه بهترين دفاع، حمله به دروازه حريفان است. من تا حدودي با تفكرات حرفه اي او آشنا هستم.
پروين ادامه داد: مدت كوتاهي زير نظر كرانيكار تمرين و بازي كردهام و اميدوار هستم در ملاقات جديدم با او بتوانم با رسيدن به شرايط آرماني شاگرد خوبي براي اين مربي باشم.
هافبك پرسپوليس در خصوص مصدوميتش عنوان كرد: خوشبختانه با برگزاري تمرينات فيزيوتراپي و بدون توپ در شرايط خوبي هستم و پس از بازگشت پزشك تيم از تركيه در خصوص آخرين وضعيتم تصميم گيري ميشود اما مشكلي براي دويدن ندارم و بايد به زودي تمرينات سنگين خودم را آغاز كنم.

Bookmarks