Feoris (24-04-09)
 كلمنته : براي حضوري سه ساله در فوتبال ايران به توافق رسيدهام
 كلمنته : براي حضوري سه ساله در فوتبال ايران به توافق رسيدهام
                كلمنته گفت: تلاش ميكنم در فوتبال ايران تحول ايجاد كنم.
خاوير كلمنته در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: با فدراسيون فوتبال ايران براي حضور سه ساله به توافق رسيدهايم و تلاش ميكنم تا طي اين مدت فوتبال ايران را متحول كنم.
سرمربي تيم ملي ايران دربارهي انگيزههايش براي موفقيت در تيم ملي ايران نيز گفت: تمامي تيمهاي دنيا در رشتههاي مختلف ورزشي از دووميداني و جودو گرفته تا فوتبال براي كسب مقام اول تلاش ميكنند و بزرگترين هدف هر تيمي همين است و من نيز در فوتبال ايران به دنبال موفقيت هستم.
وي دربارهي شباهتهاي فوتبال ايران و اسپانيا نيز گفت: تمرين تمامي تيمهاي دنيا با يكديگر متفاوت است اما، بين فوتبال ايران و اسپانيا شباهتها و تفاوتهايي وجود دارد. بازيكنان هر دو كشور از نظر تكنيكي با هم شباهتهايي دارند اما، از نظر سرعت بازيكنان ايران و اسپانيا متفاوت هستند چرا كه سرعت بازيكنان ايراني از اسپانياييها كمتر است. در هر صورت فوتبال ايران نياز دارد، حرفهايتر فعاليت كند و به نظر ميرسد در اين رابطه ايرانيها تشخيص دادند كه من به دردشان ميخورم.
خاوير كلمنته دربارهي بحث همكاري با "علي دايي" در تيم ملي نيز گفت: اين موضوع از سوي من اعلام نشده است اما، دايي را به خوبي ميشناسم. وي جزو نفرات برتر و شناخته شدهي فوتبال آسياست و اگر امكان كار با دايي را داشته باشم خوشحال ميشوم و از او نكات تازهاي ياد ميگيرم.
سرمربي تيم ايران دربارهي استفاده از دستياران ايراني نيز گفت: من از اروپا به ايران آمدهام و طبيعي است كه شناخت مربيان ايراني از بازيكنان تيم فوتبال بيشتر از من است و بيترديد از حضور دستياران ايراني در تيم ملي استقبال ميكنم.
كلمنته، همچنين با اشاره به اين كه در ديدار مقابل سوريه بر روي نيمكت تيم ملي حاضر نميشود افزود: بسيار اميدوارم كه تيم ايران در اين ديدار موفق شود. در اين بازي از جايگاه عملكرد تيم ملي ايران را نگاه ميكنم و با آن كه معتقدم بازي آساني نخواهد بود اما، تيم ايران بسيار توانمند است و ميتواند سوريه را شكست دهد.
وي دربارهي امكانات سخت افزاري فوتبال ايران نيز گفت: امكانات ورزشگاه آزادي بسيار عالي بود و كمپ تيمهاي ملي نيز امكانات اصلي را داشت اما، چمنش به كيفيت چمن ورزشگاه آزادي نبود.
Feoris (24-04-09)
|  | 
 پاسخ: كلمنته : براي حضوري سه ساله در فوتبال ايران به توافق رسيدهام
                من دیشب اخبار گوش کردم گفت که با تیم ملی تمرین کرده اما حرفی درباره ی قرار داد نزده و گفته هیچ چیز هنوز مشخص نیست.
ازش پرسیدن تا بازی سوریه مشخص میشه گفته نمیدونم.
                همیشه اخبار عقب تر از سایتهای خبری هست
این مصاحبه توسط ایسنا صورت گرفته و کاملا صحیح میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
                فکر میکنید بتونه تیم رو سر وسامان بده یا نه عین مر بی ها قبلی می شه؟با سپاس از خبر شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Administrator

Administrator

فعلا زوده که اظهار نظر بکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله بازی دوم در مسابقات مقدماتی 2010 رو که دیدم نظرات گوهربارمون رو میگیم :دی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks