شبنه شب، پرواز تهران به دبي مسافر ويژهاي داشت. "ارسلان كاظمي" بازيكن آيندهدار تيم بسكتبال ذوب آهن اصفهان راهي آمريكا شد. اين جوان 17 ساله با روياي حضور در ليگ NBA راهي آمريكا شد!
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، در حالي ارسلان كاظمي بسكتباليست 2 متري تيم ذوب آهن اصفهان و عضو تيم ملي جوانان ايران به آمريكا سفر كرده است كه باشگاه ذوب آهن از سفر اين بازيكن اظهار بياطلاعي ميكند.
سعيد آذري، مديرعامل باشگاه ذوب آهن ميگويد كه خبر سفر كاظمي به آمريكا را از زبان اربابزاده، سرپرست تيم بسكتبال ذوب آهن شنيده است و باشگاه اطلاع چنداني از سفر وي نداشته است.
مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان در گفت وگو با ايسنا با بيان اين مطلب كه ارسلان با اين باشگاه قرارداد پنج ساله دارد، گفت: اين بازيكن با توجه به شرايطي كه داشت، انتظار داشتيم كه در آينده با پيشنهادات گستردهاي روبرو شود اما فكرش را هم نميكرديم كه بخواهد اين چنين و بدون هماهنگي باشگاه راهي آمريكا شود.
سعيد آذري اضافه كرد: ارسلان در يكي دو هفته اخير مصدوم بود و ما دنبال كارهاي درمانش بوديم اما بدون هماهنگي ما اقدام به اين مسافرت كرد و من دنبال اين قضيه هستم كه چطور اين اتفاق صورت گرفته است.
وي در ادامه به گفتههاي مسوولان تيم اشاره ميكند و ميگويد: به من گفته اند كه براي حضور در كمپي در آمريكا رفته است تا هم سطح بسكتبالش را ارتقا دهد و هم احتمالا در ليگ حرفهاي بازي كند. البته ما خوشحال ميشويم كه چنين بشود اما نه اينطور كه حتي من هم از اين سفر خبر نداشته باشم.
مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان خاطرنشان ساخت: قرار بود اين كمپ دعوتنامهاش را براي ما ارسال كند كه تا اين لحظه هيچ دعوتنامهاي به دست ما نرسيده است، من به دنبال اين هستم كه ماجرا را پيگيري كنم و ببينم چه اتفاقي رخ داده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به قرارداد پنج ساله ارسلان كاظمي و عدم هماهنگي با باشگاه آيا قصد شكايت از او را خواهيد داشت، گفت: فعلا هيچ حرفي از شكايت نميتوانم بزنم. اولين كاري كه ميكنم، پيگيري ماجراست تا روشن شود چطور اين سفر بدون هماهنگي باشگاه صورت گرفته است.
**محسن صادق زاده: هنوز در تعجبم!
سرمربي تيم بسكتبال ذوب آهن نيز در گفتوگو با ايسنا ضمن تاييد اين مطلب كه ارسلان با او نيز هيچ حرفي از رفتن نزده است، گفت: همه چيز خيلي سريع اتفاق افتاد. او تنها براي خداحافظي سراغ من آمد و بعد هم با پرواز، راهي آمريكا شد. واقعيتش را بخواهيد هنوز هم در تعجبم.
اين در حالي است كه ارسلان كاظمي پيش از سفر اعلام كرده بود كه با محسن صادقزاده در اين خصوص صحبت كرده و اين سفر با هماهنگي مربياش صورت ميگيرد.
سرمربي تيم بسكتبال ذوب آهن اضافه كرد: ارسلان در ايام محرم و تعيطلات، پيش از مسابقات پلي آف از من و باشگاه اجازه گرفت كه براي گرفتن ويزاي آمريكا راهي امارات بشود. ما هم موافقيت كرديم، او به امارات رفت و برگشت. اما نميدانم چه شد كه اين چنين سريع توانست راهي آمريكا شود و هيچ كس هم بويي نبرد. فكر ميكنم تمام كارهاي اين سفر پيش از سفرش به امارات صورت گرفته باشد و از قبل تمام كارها انجام شده باشد، چون سفر به آمريكا به اين سادگيها هم نيست.
وي به تعهد پنج ساله كاظمي با باشگاه ذوب آهن اشاره كرد و افزود: فكر ميكنم اين بازيكن بايد به تعهدش عمل ميكرد. او با باشگاه قرارداد داشت و بيجهت و بي دليل و بدون هماهنگي نبايد به اين مسافرت ميرفت.
صادقزاده صحبت پيرامون احتمال تبعيد شدن كاظمي را نميپذيرد و ميگويد: فكر ميكنم بايد تا زمان بازگشت پدر ارسلان كاظمي به ايران صبر كنيم. او همراه ارسلان به آمريكا رفته است و احتمالا تا يكي دو هفته آينده به ايران بازميگردد.
** براي تحصيل رفته
اوشين ساهاكيان، بازيكن تيم ذوب آهن و از دوستان ارسلان كاظمي نيز گفت: ارسلان پيش از سفر به آمريكا، هدفش از رفتن را تنها تحصيل عنوان كرده است و زماني كه براي خداحافظي آمد از قصد ادامه تحصيل در آمريكا خبر داد.
به هر ترتيب، ماجراي سفر ارسلان كاظمي، پديده بسكتبال ايران و بهترين بسكتباليست جوان آسيا در سال ميلادي گذشته،اين روزها به بحث داغ محافل بسكتبالي ايران بدل شده است.
باشگاه ذوب آهن هم اكنون ماجرا را از طريق فدراسيون بسكتبال دنبال ميكند و همگان در انتظار رسيدن خبر جديد از سوي اين بازيكن هستند.
محمد مشحون، رييس فدراسيون بسكتبال نيز به باشگاه ذوب آهن اعلام كرده است كه از طريق فدراسيون اين ماجرا را دنبال خواهد كرد.
گفتني است ارسلان كاظمي دو هفته پيش از اين سفر در گفتوگوي مفصلي كه با خبرنگار ايسنا داشت از روياي حضور در NBA سخن گفته است و تاييد كرده كه تا به حال چندين واسطه با وي به منظور ترانسفر به ديگرتيمهاي خارجي و تهراني صحبت كرده اند اما وي آنها را به مذاكره با باشگاه ذوب آهن راهنمايي كرده است.
ارسلان كاظمي بازيكن 17 ساله تيم بسكتبال ذوب آهن در فصل جاري سوپر ليگ به تيم بزرگسالان ذوب آهن اضافه شد و بازيهاي بسيار زيبايي از خود به نمايش گذاشت. نمايش خيره كننده او در اين فصل، تحسين كارشناسان را برانگيخته بود و همگان از ظهور پديدهاي جديد در بسكتبال ايران خبر ميدادند. پست ارسلان كاظمي در تيم ذوب آهن، پاور فوروارد (فوردارد قدرتي) است كه به گفته خودش، اميدوار بود در آينده جانشين خوبي براي مرحوم آيدين نيكخواه بهرامي در تيم ملي شود.
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پديده بسكتبال ايران به آمريكا رفت!
 پديده بسكتبال ايران به آمريكا رفت!

Bookmarks