سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ميگويد؛ برخي از انتقادهايي كه از او ميشود، شخصي و سياسي است. وي معتقد است كه بايد از برخي انتقادها خجالت كشيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افشين قطبي دربارهي انتقادهايي كه بسياري از كارشناسان و رسانهها از او كردند، اظهار كرد: در اين مدت انتقادهاي زيادي را شنيدهام. انتقادهايي كه احساسي هستند. قصد بسياري از اين كساني كه انتقاد ميكنند، مثبت است اما، من از انتقادهايي كه شخصي هستند و بوي سياسي ميدهند، ناراحتم. بايد بگويم خيليها دعا ميكنند تا تيم ملي كشورشان ببازد. آنها به خاطر اين چنين دعايي ميكنند كه جبههي سياسيشان پيروز شود. اگر واقعا ما وطن دوست هستيم، بايد به جاي انتقادهاي سياسي به تيم ملي كشورمان كمك كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر ميكنيد با انتقادهايي كه ميشود، همچنان بتوانيد به عنوان سرمربي تيم ملي فعاليت كنيد يا منتظر شنيدن خبر بركناريتان هستيد، گفت: در فوتبال ايران هيچ وقت نميتوانيد چيزي را پيشبيني كنيد. بارها گفتهام من براي مردم ايران ميجنگم و براي اين مردم است كه آمدهام. تا زماني كه آنها دوست داشته باشند، من ميمانم اما، بايد بگويم شكست در يك بازي به معناي اين نيست كه يك نفر به طور كامل بد است. در زندگي بعضي مواقع همه چيز آن طور كه ميخواهي كنترل نميشود اما، بايد بگويم من هيچ وقت در زندگيام كم كار نبودهام. اين روزها 18 تا 20 ساعت كار ميكنم. فيلم بازيهاي تيمها را ميبينم، در استاديومهاي مختلف حاضر ميشوم و از مشاورانم كمك ميگيرم. من همهي اين كارها را انجام ميدهم تا تيم ملي ايران موفق شود.
وي افزود: ما در 12 روز چهار بازي انجام داديم. دو پيروزي داشتيم، يك تساوي و يك باخت. فكر نميكنم يك باخت چندان غير منطقي باشد. من يك سوال دارم ما پنج بازي رسمي تا به حال داشتهايم كه از اين پنج بازي در سه ديدار داوران از كشورهايي انتخاب شدند كه حريفان ما از آن منطقه بودند. در بازي با اردن سه داور اماراتي قضاوت كردند. سه داوري كه عرب زبان هستند و عرب دوست. چرا هيچ رسانهاي ننوشت كه گل اردن با دست زده شد. براي من جاي تعجب دارد كه چرا هيچ رسانهاي به داوري اين بازي نپرداخت. بايد شرايط عوض شود. بايد يا از نفوذمان در كنفدراسيون فوتبال آسيا استفاده كنيم يا اگر نفوذي نداريم، شرايط را تغيير دهيم. اختلاف در فوتبال امروز بسيار كم است و اين نفوذها هستند كه تاثيرگذار ميشوند. داوري بازي با اردن در 20 دقيقهي اول تماما به ضرر ايران بود. نميخواهم بهانهجويي كنم اما، معتقدم بايد كاري كنيم تا اين شرايط عوض شود.
سرمربي تيم ملي دربارهي انتقاد مربيان ليگ برتري از قطبي گفت: ما در كشورمان كارشناسان زيادي داريم اما، كسي نيست كه كارهاي اجرايي را انجام دهد. ما ايرانيها خيلي خوب حرف ميزنيم اما، كمتر گوش ميدهيم. من ميگويم مشكل فوتبال ما با يك نتيجه حل نميشود. اگر فكر ميكنيم با يك پيروزي برابر اردن تمام مشكلات فوتبال ايران حل ميشود، اشتباه كردهايم. من هيچ وقت نميگويم كه الان تيم ملي آماده است. ما در جريان ساختن تيممان هستيم و شكست ميتواند به ما كمك كند. در اين چهار بازي متوجه شديم كه كدام بازيكن ميتواند در چه شرايطي به ما كمك كند و كدام بازيكن پتانسيل بينالمللي دارد و كدام ندارد.
قطبي افزود: متاسفانه مربياني كه انتقاد ميكنند، تا به حال در تمرينات ما حاضر نشدهاند. آنها نميدانند كه من و همكارانم روزي 20 ساعت كار ميكنيم. ميخواهم بگويم آنها بروند و ركوردي كه خودشان ثبت كردهاند را ببينند. كداميك از تيمهاي ليگ برتري توانسته در تمامي بازيهايش پيروز باشد و كداميك از تيمهاي ايراني حاضر در ليگ قهرمانان آسيا سال گذشته به توفيقي دست يافته است؟ مشكل ما اين است كه به اندازهي كافي فوتبال را نميشناسيم. بايد از انتقادهايي كه ميكنيم خجالت بكشيم. بهتر است به خودمان نگاه كنيم تا در تيمي كه مربياش هستيم، موفق باشيم. من بازيهاي بد بسياري را در ليگ برتر ديدهام اما، آيا تا به حال يك بار هم انتقاد كردهام و گفتهام كه بازيهاي بدي برگزار ميشود؟ هميشه احترام گذاشتهام چرا كه معتقدم بايد به يك مربي فرصت داد.
وي دربارهي بازي با اردن هم گفت: هر شكست تلخ است. اما، من خيلي ساده ميتوانم بگويم اگر هر تيم ملي در دنيا در 12 روز چهار بازي انجام دهد، شك نكنيد كه در يك بازي بد بازي ميكند اما، من گفتهام كه مسووليت اين شكست با من است. اين من بودم كه سيستم و بازيكنان را انتخاب كردم. چيزي كه هميشه گفتهام اين است؛ تيمي ميخواهيم كه تجربهي زيادي داشته باشد. ممكن است اين كسب تجربه هزينهاي داشته باشد.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به اينكه هيچ يك از اعضاي كميتهي فني، سرمربي تيمهاي ليگ برتري نيستند، آيا نظرات آنها ميتواند به حل مشكلات فوتبال ايران كمك كند؟ گفت: افرادي كه در اين كميته حضور دارند، كساني هستند كه در فوتبال زندگي ميكنند، كريم از بازيكنان بزرگ تاريخ فوتبال ايران است كه در چند ليگ دنيا بازي كرده است. به اعتقاد من مشكلات فوتبال ايران ميتواند با اين جلسات كمتر شود.

Bookmarks