D J V A H I D (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
مصدوميت جباري ساختگي نيست
قطبي: درهاي تيمملي به روي هاشميان، كريمي و مهدويكيا باز است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: از نظر من درهاي تيم ملي فوتبال به روي هاشميان، كريمي و مهدوي كيا باز است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در پايان تمرين بعد از ظهر تيم ملي ايران درباره شرايط اردو اظهار داشت: سعي ميكنيم قبل از برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي با بوسني وضعيت خوبي داشته باشيم و اكنون نيز نفرات حاضر در اردو شرايط مناسبي دارند. همانطور كه قبلاً گفته بودم براي اينكه بتوانيم تيم ايدهآلي داشته باشيم بايد با دقت و حوصله وضعيت را بررسي كنيم.
وي در مورد كنارهگيري مجتبي جباري عنوان كرد: مجتبي جباري مصدوميت ساختگي ندارد؛ بلكه وي واقعاً براي بازي كردن مشكل دارد. اين بازيكن اگر سالم بود در ديدار تيمهاي استقلال و سپاهان به ميدان ميآمد. همه بازيكنان ايران علاقه زيادي براي حضور در تيم ملي ايران دارند و اين افتخار بزرگي برايشان محسوب ميشود.
سرمربي تيم ملي ادامه داد: آنها اگر سالم باشند با قدرت براي تيم ملي كشورشان بازي ميكنند و مجتبي جباري نيز از همين دسته بازيكنان است.
قطبي درباره انتخاب دستيار و سرپرست تيم ملي عنوان كرد: در شرايط فعلي زمان لازم را در اختيار داريم و پس از برگزاري ديدارهاي دوستانه برابر بوسني و بحرين نفرات را انتخاب خواهيم كرد. اگر دستيار ايراني به تيم آيد هيچ فردي از كادر فني كم نخواهد شد.
وي درباره خداحافظي 3 بازيكن باتجريه تيم ملي ايران تصريح كرد: مهدي مهدويكيا، علي كريمي و وحيد هاشميان بازيكنان بسيار موثري هستند و من فكر ميكنم در فوتبال ايران گاهي اوقات برخي بازيكنان خداحافظي ميكنند و دوباره به تيم ملي باز ميگردند. همچنان اعلام ميكنم درهاي تيم ملي به سوي اين سه بازيكن باز است چون آنها ملاكهايي دارند كه تجاربشان ميتواند كمك حال تيم ملي باشد؛ اگرچه در تيم ملي سعي ميكنيم كه بهترينها را دعوت كنيم. نكته مهم براي ما اين است كه با دعوت نفرات جوانتر، آنها تجارب لازم را در ميادين بينالمللي كسب كنند.
وي در مورد حمله تعداد افرادي ناشناس به منزل شخصياش در دبي گفت: من در اين زمينه هيچ اظهار نظري نميكنم، چون نميدانم كه چه كساني به خانهام حمله كردهاند.
قطبي درباره تماشاي ليگ برتر اظهار داشت: خودم و دستيارانم را به شهرهاي مختلف ميفرستم تا بازيها را از نزديك تماشا كنند و اطلاعات دقيق از وضعيت بازكنان به دست آورند. براي اينكه خانواده فوتبال ايران را آشتي دهيم نياز به تعامل و همكاري خوبي بين تيم ملي و تيمهاي باشگاهي داريم. شرايط نهمين دوره ليگ برتر ايران بسيار خوب است و همه در كورس قهرماني هستند.
قطبي درباره روز خبرنگار تصريح كرد: من در اين روز بزرگ كه روز خبرنگار است به جامعه رسانهاي تبريك ميگويم، چون خبرنگاران بخش بزرگي از خانواده فوتبال هستند؛ بنابراين از آنها خواهش ميكنم با دقت و با تلاش و با قلبي شفاف به پيشرفت فوتبال ايران كمك كنند.
قطبي راجع به وضعيت پرسپوليس و سرمربي كروات اين تيم خاطرنشان كرد: پرسپوليس جايگاه بسيار با ارزشي در فوتبال ايران دارد و من هميشه گفتم كه تيمهاي استقلال و پرسپوليس بايد همواره در اوج قدرت باشند، تا فوتبال ايران رشد كند. با انجام يك مسابقه نميتوان درباره سرمربي يا بازيكنان يك تيم قضاوت كرد؛ اما در ديدار برابر مس كرمان انگيزه بالاي تيم سرخپوش برايم جالب بود.
وي همچنين درخصوص حضور حميد استيلي روي نيمكت استيل آزين گفت: در كنار استيلي كار كردم و شك ندارم كه او به عنوان سرمربي در اين تيم تهراني موفق خواهد شد.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا درگيري سيد مهدي رحمتي و وحيد طالبلو در دروازه تيم ملي تاثيرگذار خواهد بود يا خير؟ عنوان كرد: هر دو بازيكن از جمله نفرات با شخصيت و مهرههاي كليدي تيم ملي هستند، آنها ممكن است در درون زمين اختلاف هايي داشته باشند؛ اما بيرون زمين دوست هستند.
وي درباره اهداف بزرگش در تيم ملي گفت: فوتبال ايران بيش از 35 سال است كه در جام ملتهاي اسيا مقام قهرماني را كسب نكرده است. ما بايد برنامه چهار ساله داشته باشيم و قهرماني جام ملتها هدف خوبي است كه ميتواند به روحيه مردم ايران كمك كند و ما به دنبال اين هدف هستيم.
قطبي در زمينه انتخاب سرپرست جديد تيم ملي خاطرنشان كرد: منصور پورحيدري در مدت زمان كوتاهي كه در كنارمان بود واقعاً به تيم شخصيت داد و ما دوست داريم همچنان با وي همكاري كنيم؛ اما اين فرد نقش مديريتي مهمي را اكنون در تيم پاس همدان ايفا ميكند. ما در حال مذاكره با مديران باشگاه پاس هستيم اگرچه براي انتخاب سرپرست زمان كافي را نيز در اختيار داريم و نبايد زياد عجله كنيم.
قطبي به وضعيت برخي از بازكنان مصدوم تيم ملي اشاره كرد و افزود: عليرضا محمد از ناحيه پا، ميثاق معمارزاده از ناحيه كمر و جباري نيز دچار مصدوميت هستند و ما در مسابقات بعدي آنها را در اختيار نداريم و اميدواريم آنها با بهبودي كامل در ديدارهاي بعدي تيم ملي ما را ياري كنند.
D J V A H I D (12-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks