محصص: با تمديد قرارداد قطبي به ثبات در فوتبال ايران نزديك شديم
خبرگزاري فارس: مشاور فني تيم ملي فوتبال گفت: تمديد قرارداد افشين قطبي به برقراري ثبات در فوتبال ايران كمك ميكند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرتضي محصص در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد تمديد قرارداد افشين قطبي تصريح كرد: من در گذشته، چه در زمان بركناري قلعهنويي و چه در زمان بركناري دايي با اين امر مخالف بودم و حالا خوشحالم كه فدراسيون دست به كار خوبي زده و سعي ميكند با تمديد قرارداد قطبي در كادر مربيگري تيم ملي ثبات ايجاد كند.
وي ادامه داد: در كنار قطبي در اين 2 ماه حضور داشتم و ميتوانم در مجموع حركت فدراسيون فوتبال مبني بر تمديد قرارداد قطبي را مثبت ارزيابي كنم. قطبي از لحاظ فني با توجه به حضور در 3 جام جهاني به مراتب پيشرفتهاي قابل ملاحظهاي در تمرينات و بازيهاي تيم ملي به وجود آورد و به شهادت اهالي فوتبال در كرهجنوبي يكي از بهترين مسابقات ايران را شاهد بوديم.
محصص تاكيد كرد: در بحث سرمربيگري تيم ملي تنها ثبات ميتواند به فوتبال ما كمك كند و اگر ثبات نباشد با حضور اريكسون هم فوتبال ما به جايي نخواهد رسيد.
اين كارشناس فوتبال ادامه داد: قطبي 3 دوره در جام جهاني حضور داشت و يك سال و نيم همراه با پرسپوليس به تجربيات ارزشمندي در فوتبال ايران رسيد كه اين مورد ميتواند زمينه موفقيت او را در آينده فراهم كند.
مدرس فيفا در مورد تفاوت سطح فني مسابقات تيم ملي در زمان سرمربيگري قطبي با مسابقات اين تيم در زمان دايي خاطرنشان كرد: نميتوان مربيان را با هم مقايسه كرد. هر دو زحمات زيادي براي تيم ملي كشيدند، همانطور كه قلعهنويي براي تيم ملي زحمت بسياري متحمل شد. البته افكار اين 2 مربي تفاوت بسياري با هم داشت و در قياس نميتوان براي تفكرات آنها سقفي قائل شد.
وي در مورد شرايط همكارياش در آينده با تيم ملي گفت: در نشستي كه با مسئولان فدراسيون فوتبال برگزار ميكنم در مورد آينده كاريام با آنها صحبت ميكنم. اميدوارم شرايط ادامه همكاري فراهم شود. البته من در هر عنواني باشم در خدمت تيم ملي فوتبال كشورم خواهم بود.
محصص در مورد شرايط همكارياش با استقلال اظهار داشت: من عضو كميته فني استقلال هستم و در كادر فني سمتي ندارم.
وي در مورد حضور روته مولر در كادر فني استقلال ادامه داد: روته مولر از لحاظ شخصيتي انسان بزرگي است و توانايي اين را دارد فصل آينده با استقلال به موفقيت برسد. در كلاسهاي مربيگري كه وي در ايران برگزار كرد مربيان بزرگي سر كلاسهاي او حاضر شده و از تجربيات او درسهاي بزرگي را فرا گرفتند. اين مربي آلماني در دنياي فوتبال شناخته شده است و اميدوارم سال آينده با حضور او روزهاي روزشني در انتظار استقلال باشد.
كارشناس فوتبال ايران درباره سرمربيگري مرفاوي در استقلال عنوان كرد: مرفاوي مربي بيحاشيه و قابل احترامي است. احترامي كه بازيكنان استقلال به او خواهند گذاشت، ميتواند برگ برنده و كليد طلايي استقلال در فصل جاري باشد.
محصص يادآور شد: به نظر من دوران دستياري صمد با توجه به چند سال دستياري در كنار مربيان در استقلال به پايان رسيده و او ميتواند با استقلال به عنوان سرمربي روزهاي خوبي را براي هواداران استقلال در فصل آينده رقم بزند.

Bookmarks