Armin-N (30-03-09), D J V A H I D (30-03-09), Extreme (30-03-09), G E N E R A L ™ (30-03-09), M A H R A D (30-03-09), Mehdi_Full (30-03-09), Moein (30-03-09), Quick (30-03-09), sAsAn.K (30-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
قلعهنويي؛ قطبي و مايليكهن برنامه ميدهند انتخاب جانشين «دايي» به كميتهي تيمهاي ملي سپرده شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بررسي و انتخاب جانشين علي دايي را به كميتهي تيمهاي ملي واگذار كرد.
به گزارش ايسنا؛ در جلسهي عصر امروز هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بحث براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي همچنان ادامه يافت و در نهايت مقرر شد كميتهي تيمهاي ملي با بررسي برنامههاي گزينههاي موجود يك نفر را انتخاب و معرفي كند.
همچنين در اين نشست از امير قلعهنويي؛ افشين قطبي و محمد مايليكهن به عنوان سه گزينه جدي جانشيني علي دايي نام برده شد.
روته مولر نيز تا انتخاب سرمربي جديد جانشين علي دايي خواهد بود.
منبع :
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1309489&Lang=P
.
.
....
......
Armin-N (30-03-09), D J V A H I D (30-03-09), Extreme (30-03-09), G E N E R A L ™ (30-03-09), M A H R A D (30-03-09), Mehdi_Full (30-03-09), Moein (30-03-09), Quick (30-03-09), sAsAn.K (30-03-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
به نظر من امکان اینکه قلعه نویی بشه 0 % هست چون با تحقیر از تیم ملی انداختنش بیرون قطبی هم که با اون وضعیتی که براش درست کردن بعید هست به ایران برگرده فقط میمونه مایلی کهن.
البته احتنال این که غلام حسین پیروانی هم بشه زیاده.
D J V A H I D (30-03-09), Mahdi_Moosavi (30-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
موافقم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
G E N E R A L ™ (30-03-09)
کاربر شهرسختافزار
پيرواني به فهرست گزينه هاي مربيگري تيم ملي اضافه شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اميد با تماس مسئولان فدراسيون به گزينه هاي هدايت تيم ملي اضافه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامحسين پيرواني به ديگر گزينه هاي هدايت تيم ملي اضافه شد.
در حالي كه فدراسيون فوتبال محمد مايلي كهن و افشين قطبي را به عنوان گزينه هاي اصلي براي هدايت تيم ملي معرفي كرده اند، روز گذشته مسئولان فدراسيون در تماسي با پيرواني با اين مربي نيز مذاكراتي را انجام داده اند.
سرمربي فعلي تيم مقاومت سپاسي و تيم اميد هنوز جوابي به فدراسيون نداده و براي تصميم گيري زمان خواسته است.
Armin-N (30-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
100% مطمئنم كه مايليكلنگ سرمربي ميشه...
شرط ميبندم...
जीवन एक धोखा है.
Administrator
اگه قراره دوباره سیاست بیاد وسط ، محمد مایلی کهن سرمربی میشه!
Armin-N (30-03-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها شک نکنید ..همون مایلی میشه ... البته قطبی هم یه قولهایی داده ... ولی بعید میدونم ... مایلی ساخته شده فقط واسه مقابله با این عربهای ....... !!!
کاربر شهرسختافزار
بابا نگید من سر این موضوع با رامین شرط بندی کردم اگه مایلی کلنگ بشه من میبازم دعا کنید نباشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks