سريال پنالتي نگرفتن براي من ادامه دارد
قلعهنويي: آخر ليگ ببينيد جام در دست چه تيمي است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: درست است كه بازي را به استقلال واگذار كرديم اما آخر ليگ ببينيد جام در دست چه تيمي خواهد بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از شكست يك بر صفر مقابل استقلال تهران عنوان كرد: اين پيروزي را به طرفداران استقلال و كادر فني اين تيم تبريك ميگويم. در نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم اما در نيمه دوم اختيار بازي را در دست گرفتيم.
وي ادامه داد: گلي كه دريافت كرديم روي ضد حمله بود اما من بازيكنانم را ستايش ميكنم، چون اعتقاد دارم كمدقت و البته كم شانس بوديم.
قلعه نويي تصريح كرد: معتقدم اميرحسين صادقي در محوطه جريمه استقلال توپ را با دست زد. اميدوارم من اشتباه كنم اما داور پنالتي ما را نگرفت. فكر ميكردم سريال پنالتينگرفتنها در استقلال شكل ميگيرد اما حالا ميفهمم كه اين سريال در مورد قلعهنويي ادامه دارد، با اين وجود به صمد مرفاوي و تيمش تبريك ميگويم. بچههاي ما هم خوب فوتبال بازي كردند هر چند با ايدههاي خوبي كه در ذهنم است، فاصله دارم.
سرمربي سپاهان در خصوص اينكه تيمش تمام كننده ندارد، گفت: ما 6 موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم. اعتقاد دارم از هفته چهارم به بعد به ايدهآل خودمان نزديك ميشويم اما هنوز ماندهام كه چرا ابراهيم توره به تهران نيامده است. به دنبال به خدمت گرفتن يك مهاجم آرژانتيني هستيم و مقدمات حضور او را فراهم ميكنيم. البته قراردادي كه توره با سپاهان بسته با قراردادي كه او با پرسپوليس بسته بود، متفاوت است و مسلما جريمه سنگيني در انتظار اين بازيكن خواهد بود.
قلعه نويي در خصوص اظهار نظر رحمتي در مورد اينكه توپها به دلايل خاص به دروازه استقلال راه نيافت، يادآور شد: به اعتقاد من نبايد دنبال اين چيزها برويم. متاسفانه اين فوتبال آنقدر حاشيه دارد كه اگر هم يك روز اتفاقات خوبي در آن رخ دهد، نبايد اين اتفاقات خوب را زير سئوال برد. امروز يكي از روزهاي خوب وحيد طالبلو بود كه در اين 4-5 سال اخير ديدم. فوتباليست بايد قدرت خود را در زمين ديكته كند كه اين اتفاق را وحيد طالبلو به خوبي انجام داد.
سرمربي سپاهان عنوان كرد: تا پايان ليگ 33 بازي باقي مانده و پيشنهاد ميكنم در انتهاي ليگ برتر ببينيد كه جام در دست چه تيمي است. جا دارد از مسئولان سپاهان تشكر كنم چون آنها نهايت همكاري را با كادر فني انجام دادند. فصل گذشته بعد از 6 هفته گفتم استقلال قهرمان ميشود و 2-3 هفته آينده هم ميگويم سپاهان كانديداي اصلي قهرماني است.
قلعه نويي در خصوص اينكه مقابل استقلال آرام روي نيمكت نشسته بود، گفت: شما كدام يك از خصوصيات اخلاقيام را ميپسنديد؛ اينكه كنار زمين جنب و جوش داشته باشم يا آرام تفكراتم را پياده كنم. اگر نياز باشد كنار زمين ميآيم و توصيههاي فني را انجام ميدهم و در بازي با استقلال هم همين كار را چندين مرتبه تكرار كردم. اعتقاد دارم هر سال كه ميگذرد، بايد تجربه بيشتر شود و من هم به تجربياتم اضافه كردم.
قلعه نويي در خصوص غيبت تماشاگران در اين مسابقه خاطرنشان كرد: واقعا جاي آنها خالي بود و دل من براي آنها تنگ شده است. من 22 سال براي استقلال زحمت كشيدهام و هرگز هواداران اين تيم را فراموش نميكنم.

Bookmarks