سرمربي تيم پرسپوليس گفت: از حمايت امروز هواداران شوكه شدم؛ اما مطمئنم فردا خيلي از آبيها پيراهن قرمز بر تن ميكنند.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: معتقدم باتوجه به اينكه برخي رسانههاي خارجي اين بازي را ميخواهند پايان كارنامه من بدانند، كار درستي نباشد.
وي افزود: حساسيت ديدار صد چندان است. مطمئنم بعد از بازي فردا، با اين استقبال در تمرين امروز و هيجان، خيلي از آبيها پيراهن قرمز ميپوشند؛ حتي در خارج از كشور.
قطبي عنوان كرد: در فوتبال بينالمللي يك بازي پايان يا آغاز كارنامه يك مربي نيست؛ بلكه بايد به هر مربي وقت داد.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: كارنامه مرا مانند فصل قبل، در تمام فصل ببينيد؛ نه در يك بازي. همانطور كه پارسال پنجره را روي من بستند؛ اما در كاخ با قهرماني پرسپوليس براي من باز شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: قلب شير من فقط به فكر برد است؛ اما در فوتبال نبايد زود قضاوت كرد.
خبر گزاری فارس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
مطمئنن قطبی چیزی از یه هوادار و تعصبش نمیدونه که این حرفو میزنه ، استقلالی متعصب در صورت باختن تیمش حتی با 10 گل قطعا استقلالی خواهد ماند ، اگر اینطور بود که قبطی گفته ، قطعا تیم های ضعیف هیچ طرفداری نداشتند ، درسته ؟!
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (03-10-08), Trance (03-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
آقای قطبی کمتر شعار بده ... به زور مصیبت و هزار فلاکت و بدبختی مساوی کرده ... یه خورده از این قلعه نوئی یاد بگیر ! راستی قیافه ننیکبخت هم دیدنی بود وقتی که تعویض شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (03-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks