قطبي:
تا آخرين لحظه براي پيروزي جنگيديم
منطقـي‌تـرين تعـويض‌هـا را انجـام دادم
كريمي و مهدوي كيا نمي‌توانستند در كارهاي دفاعي شركت كنند

سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از تساوي مقابل كره جنوبي گفت: ما تا آخرين لحظه براي پيروزي جنگيديم و به فكر تساوي نبوديم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افشين قطبي پس از ديدار امروز تيم ملي در نشست مطبوعاتي گفت: ما تا آخرين لحظه براي پيروزي بازي كرديم، به فكر مساوي نبوديم. در فوتبال حتي يك ثانيه را هم نبايد از دست داد و تعويض‌هايي كه من انجام دادم براي اين بود كه بتوانيم نتيجه را عوض كنيم.

وي در پاسخ به سوال‌هاي انتقاد آميز خبرنگاران در ارتباط با تعويض‌هايش گفت: علي كريمي و مهدوي كيا تلاش زيادي در بازي كرده بودند و توانايي بدني نداشتند كه بتوانند در كارهاي دفاعي شركت كنند. براي همين "برهاني" را وارد بازي كردم كه با سرعت زيادش دفاع حريف را به عقب ببرد. مشكل ديگر پيستون‌هاي ما بودند، به ويژه در پيستون چپ كه كره‌اي‌ها از آن جناح حمله مي‌كردند و بايد آن منطقه را مي‌پوشانديم. تلاش من در تعويض اين بود كه فشارها را كم كرده و جناح‌ها را قوي كنيم.

قطبي در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري با همين مضمون نيز گفت: بايد ديد كه شرايط و جو مسابقه به چه صورت بوده. ما 11 روز در سفرهاي طولاني بوديم و فكر مي‌كنم بچه‌ها خسته بودند. علي كريمي براي اين تعويض شد كه نمي‌توانست در كارهاي دفاعي خوب شركت كند. البته او خوب مي‌توانست حمله كند. من برهاني را آوردم كه دفاع كره را به عقب ببرد ولي متاسفانه دفاع‌هاي ما عقب‌نشيني كردند و فضا براي مهاجمين حريف باز شد. اگر فيلم بازي را نگاه كنيد مي‌بينيد كه ما از جناحين مشكل داشتيم. من در آن موقع فكر مي‌كردم كه اين تعويض‌ها منطقي‌ترين كار است. همه تعويض‌هاي من براي پيروزي بود.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار كره‌اي در ارتباط با تغييرات به وجود آمده در تيم ملي كره نسبت به قبل گفت: من فكر مي‌كنم كره اكنون تيمي با تلفيق جوانان و باتجربه‌ها را دارد و اين مساله باعث قوي‌تر شدن تيم كره شده است.