لابد میشه دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
====
ساسان جان اون تیم بحرینی اسمش "المحرق" هست و تو لیگ بحرین همیشه حرف اول رو میزنه و حتی در AFC Cup در سال 2006 به فینال رسید
در کل اگه تیم خوبی نبود به فینال جام در جام نمیرسید
====
استقلال هم در جام باشگاههای آسیا 2 بار قهرمان شده ، ولی این مسابقات هم حدود 5 ساله که دیگه انجام نمیشهاولین دوره ی اون مسابقات بود و دیگه 6 ساله که اصلا انجام نمیشه !
و به جای اون لیگ قهرمانان آسیا اومده
====
من نمیخواستم که این بحث رو پیش بکشیم ولی مثل اینکه مجبورم!
من میخوام به شما ثابت کنم که استقلال پرافتخارترین تیم آسیا نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلکه این الهلال عربستان هست که پرافتخارترین تیم آسیاست (متاسفانه). لطفا توجه بفرمائید :
افتخارات استقلال :
دوبار قهرمانی جام باشگاههای آسیا : 1970 - 1991
دو بار نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا : 1992 - 1999
دو بار مقام سومی جام باشگاههای آسیا : 1971 - 2002
افتخارات الهلال :
دوبار قهرمانی جام باشگاههای آسیا : 2000 - 1992
دو بار نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا : 1988 - 1987
یک بار مقام سومی جام باشگاههای آسیا : 1998
تا اینجا استقلال فقط یک مقام سومی بیشتر نسبت به الهلال داره و لازم به ذکره که استقلال مقام دیگه ای نیاورده
ولی حالا به سایر مقامهای آسیایی الهلال دقت کنید :
دو بار قهرمان جام در جام آسیا : 1997 - 2002
دو بار قهرمان سوپر جام آسیا : 1997 - 2000
یک بار نایب قهرمان سوپر جام آسیا : 2002
خب حالا پرافتخارترین تیم آسیا کیه ؟!
ویکی پدیا هم اشتباه کرده که نام استقلال رو آورده. منم خیلی دوست داشتم که یک تیم ایرانی این عنوان رو داشته باشه ولی واقعیت چیز دیگه ایه
سپاس

Bookmarks