Armin-N (18-09-08), ™Ali (17-09-08), D J V A H I D (17-09-08), Fog (18-09-08), Mahdi_Moosavi (17-09-08), sAsAn.K (18-09-08), Shahryar (17-09-08), Xtreme (17-09-08)
Administrator
علي فتح الله زاده با نظر هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران، از راس كادر مديريتي اين باشگاه بركنار شد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ايرنا، اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران با توجه به ناكاميهاي اين تيم در طول ليگ هفتم، علي فتح الله زاده را بركنار كردند.
مديرعامل جديد اوايل هفته آينده انتخاب و فعاليت خود را شروع خواهد كرد.
همچنين منصور پورحيدري نيز به دليل غيبتهاي زياد از تركيب هيات مديره خارج شد.
بر اساس اين خبر، واعظي آشتياني به احتمال فراوان به جاي پورحيدري به عنوان عضو جديد هيات مديره معرفي و با نظر اعضاي هيات مديره به عنوان مدير عامل جديد باشگاه استقلال فعاليت خود را شروع خواهد كرد.
واعظي آشتياني اوايل هفته جاري از سمت معاونت وزير صنايع كنارهگيري كرده بود.
منبع : ایرنا
سپاس
Armin-N (18-09-08), ™Ali (17-09-08), D J V A H I D (17-09-08), Fog (18-09-08), Mahdi_Moosavi (17-09-08), sAsAn.K (18-09-08), Shahryar (17-09-08), Xtreme (17-09-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آب چو از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب
بهتر که رفت خدا پشت و پناهش باشه آدم خوبی بود واسش دلم تنگ میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکل ما ها همینه دیگه آخه چرا نباید یه فرد فوتبالی مدیر بشه و یکی که اصلا نمیدونه فوتبال چیه بیاد و مدیر این باشگاه مردمی و پر طرفدار بشه که رو اعصاب میلیون ها نفر راه بره
درست مثل قضیه ی آقای نجف نژاد که ...
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من که یک پرسپولیسی هستم از نتایج استقلال دارم شاکی می شم چه برسه به هوادار های استقلال ...
من طرف دار دو تیم هستم ! 1- پرسپولیس 2- استقلال ...
حس ناسیونالیستیم نمی زاره شکست های استقلال رو به بی خیالی طی کنم !
از تیم های اصفهانی متنفرم !
انشاا... مدیر عامل جدید استقلال بتونه جلوی این آبروریزی استقلال رو بگیره
sAsAn.K (18-09-08)
SSA Super V.I.P
نمی دونم باید خوشحال باشم از این خبر یا ناراحت !
اگر مدیر جدید اومد و تیم نتیجه گرفت مشخص میشه مشکل مدیر عامل بوده یا نه .
نوید جان چرا از تیم های اصفهان خوشت نمیاد ؟! با این که اکثرا استقلالی و پرسپولیسی هستیم ولی دیگه نامردی اگه قبول نکنیم که با کلاس ترین و منظم ترین باشگاه ایران فولاد مبارکه سپاهان هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Dark Devil (19-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
منم استقلالیم نمی دونم باید خوشحال بشم یا گریه کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنمی دونم باید خوشحال باشم از این خبر یا ناراحت !
باید منتظر عملکرد مدیر جدید بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
البته فکر می کنیم وضع بهتر بشه ، فتح الله زاده کاری انجام نداد برای استقلال .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
همین که رفت 6 تا گل زدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وجدانا حال بدیم حسابی !البته فکر می کنیم وضع بهتر بشه ، فتح الله زاده کاری انجام نداد برای استقلال .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks