سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي گفت: مشکل ما اين است که مانند ابومسلم پولدار نيستيم.
‌علي حنطه در مراسم معرفي اعضاي جديد باشگاه پيام خراسان افزود: تمامي اعضاي جديد باشگاه با صداقت براي کار آمده‌اند و هيچ کس دنبال پول نبوده است، ما آمده‌ايم که کار کنيم و دوباره پيام را به اوج برسانيم.

وي ادامه داد: براي فصل جديد رقابت‌هاي ليگ دسته اول تيمي را مهيا کرده‌ايم که صد درصد بومي است اما اگر احتياج به بازيکن داشته باشيم از خارج از استان و حتي خارج از کشور هم بازيکن خواهيم گرفت و من به همه قول مي‌دهم که پيام دوباره به شرايط خوبش خواهد رسيد.

وي تصريح کرد: تا به حال از 600 نفر تست گرفته‌ام و تمام کساني که پتانسيل بازي کردن براي پيام را داشته‌اند جذب شده‌اند. ما آن قدر پول نداريم که يک بازيکن کليدي از ليگ‌برتر جذب کنيم و بايد با همين بودجه تا آخر فصل مدارا کنيم به همين دليل اکثر بازيکنان ما از رده سني اميد و جوانان هستند.

سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي خاطرنشان کرد: به خودم مي‌بينم که تيمي را درست کنم که توانايي برد در خارج و داخل خانه را داشته باشد. همه مي‌دانيم که ليگ دسته اول کمتر از ليگ برتر نيست و تيم‌هايي در آن بازي مي‌کنند که از توانايي مالي بسيار بالايي برخوردار بوده و داراي امکانات بسيار زيادي است اما پيام هميشه ثابت کرده که در بدترين شرايط هم مي‌تواند بهترين نتيجه را بگيرد.

وي با اشاره به سرمربي‌گري‌اش در تيم ابومسلم در فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال يادآور شد: زماني که در ابومسلم بودم از مديران اين تيم هيچ کس پيدا نمي‌شد که به فکر آن باشد، تيم را در رده شانزدهم و زماني که با 8 امتياز از برق شيراز و 10 امتياز از استقلال اهواز عقب‌تر بود تحويل گرفتم و تا بازي با سپاهان با 4 برد آن را به مکاني بالاتر از اين تيم‌ها رساندم که در آن بازي دو تن از بازيکنانم با مديرعامل و سرمربي تيم سپاهان تباني کرده بودند تا ابومسلم ببازد اما مديران ابومسلم آن قدر غرق در چيزهاي ديگر بودند که هرگز نتوانستند به فکر تيم خود باشند و ما را از اين مشکلات نجات دهند و فکر مي‌کردند که با رفتن من مي‌توانند تيمشان را نجات دهند.

حنطه در ادامه در خصوص قراردادش با تيم پيام خراسان گفت: پيش‌نويس اين قرارداد نوشته و امضا شده است و تمام صحبت‌هايم را با مديرعامل تيم انجام داده‌ام و با تصوري که از صلاحي دارم فکر مي‌کنم که مي‌توانيم با يکديگر تا آخر فصل به خوبي کار کنيم ضمن اين که به دليل اين که صادق هستم ثابت کرده‌ام که توانايي کمک به هر تيمي را دارم.

وي با اشاره به حاشيه‌هاي پيش آمده براي تيم‌هاي خراساني خاطرنشان کرد: در نزديک به 40 سالي که اين تيم‌ها فعاليت مي‌کنند آدم‌هاي زيادي در آن‌ها رفت و آمد داشتند اما بدترين خصلتي که در ما وجود دارد اين است که هر کسي که از سمتي برداشته مي‌شود مي‌خواهد به آن مکاني که در آن بوده است، آسيب برساند.

وي ادامه داد: علت اصلي حواشي تيم‌هاي ما پول نيست بلکه مسايلي است که آقايان خود آن را به وجود مي‌آورند زيرا که آن‌ها آدم‌هاي فوتبالي نيستند. در زماني که در اين تيم‌ها بوده‌ام به عينه ديده‌ام که در اطراف آقايان آدم‌هايي رفت و آمد مي‌کنند که به فکر همه چيز هستند غير از فوتبال و تنها مي‌آيند که خيلي زود به شهرت برسند و براي اين به جز حاشيه‌سازي کار ديگري نمي‌کنند.

سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي افزود: زماني که در ابومسلم بودم با 200 ميليون تومان 16 امتياز گرفتم و اين پول را بين 28 نفر تقسيم کردم اما برخوردهايي که در اين تيم با من شد برخوردهاي فوتبالي نبود. ما بايد براي تيم‌هاي فوتبال‌مان سازمان فوتبال تشکيل دهيم و اجازه دهيم کساني که با فوتبال آشنا هستند در راس آن قرار بگيرند و تيم‌هاي ما را هدايت کنند. ما اگر از آدم‌هاي فوتبالي استفاده کنيم اسير اين مسايل نخواهيم شد.

يکي از مسوولان پيشين ابومسلم که نخواست نامش فاش شود، گفت که "د.ع" و "س.ب" با تيم سپاهان تباني کرده بودند.