کاربر شهرسختافزار
علي پروين در خصوص اين بازي گفت: بازي پرسپوليس و مس را ديدم. تصور اوليه من اين بود که پرسپوليس از نظر فني و تاکتيکي مشکل زيادي داشته باشد اما آنچه که در طول ۹۰دقيقه ديدم نشاندهنده اين واقعيت بود که اين تيم به رغم دير انتخاب شدن سرمربي و غيبت بيش از شش، هفت بازيکن در کار حمله موفق بود و اگر اسير اشتباهات فردي نميشد ميتوانست اولين شکست مس در کرمان را رقم بزند پروين خاطر نشان کرد: پرسپوليس در خانه حريف و در اولين بازي مقابل تيمي که سهميه آسيايي گرفته هجومي و زيبا بازي کرد که اين موضوع نشاندهنده تفکرات سرمربي کروات پرسپوليس بود. در مجموع براي من به عنوان يک علاقه مند به پرسپوليس اين مساله از بردهاي فصل قبل دلچسب تر بود چون بازيکنان پرسپوليس عملکردي تماشاگرپسند، جذاب و دلنشين داشتند.
وي در ادامه گفت: به طور طبيعي همه تيمها در آغاز فصل مشکلات زيادي دارند . بازيکنان چون فصل بدنسازي را پشت سر ميگذارند از طراوت و شادابي لازم برخوردار نيستند و هماهنگي تيمي نيز چندان زياد نيست. از سوي ديگر سرمربي پرسپوليس تازه کارش را با تيم شروع کرده بود و اين مربي نياز به زمان دارد که تفکراتش را به طور کامل جا بيندازند. با اين حال پرسپوليس در کرمان فراتر از انتظار ظاهر شد و به گونهاي هجومي بازي کرد که توانست سه بار دروازه تيم مدعي مس را باز کند و اگر يکسري اشتباهات فردي نبود پرسپوليسيها ميتوانستند با برد کرمان را ترک کنند.
پروين درباره عملکرد تيم مس کرمان در اولين بازي ليگ برتر نيز گفت: خيلي ها معتقد بودند مس امسال به خاطر از دست دادن چند مهره مشکل دارد اما به عقيده من اين تيم امسال يقه خيلي از تيمها را ميگيرد و ميتواند جزء تيمهاي بالاي جدول باشد. بازيکنان مس به نباختن در کرمان عادت کردهاند و اين ميتواند خود يک برگ برنده براي کرمانيها باشد.
علي پروين درباره شکست سپاهان و قلعه نويي در بازي حيثيتي مقابل استقلال گفت: من فقط نيمه اول را ديدم و موفق به تماشاي نيمه دوم نشدم اما شنيدم که سپاهان مثل نيمه اول پا به پاي استقلال بازي کرده ولي استقلال عملکرد هوشيارانه تري داشته و از موقعيتها بهتر استفاده کرده است در مجموع به نظر من سپاهان و استقلال امسال حرفهاي زيادي براي گفتن دارند.
سپاهان تيم پرمهرهاي است و قلعه نويي هم کارش را بلد است و استقلال نيز مشخص است که امسال با برنامه وارد گود شده و در صورتي که به حاشيه کشيده نشود ميتواند موفق باشد.
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس درباره اختلافات قلعه نويي با مديران باشگاه استقلال نيز گفت: قلعه نويي نيازي به توصيههاي من ندارد. به هر حال او خودش ميداند که نبايد وارد حاشيه ها، دعواها و اختلافات شود چون با پرداختن به اين مسائل خود او متضرر خواهد شد. قلعه نويي بايد فقط روي تيم خودش تمرکز کند تا موفق شود. او که خاک استقلال را خورده نبايد به مسائل گذشته کاري داشته باشد و من اميدوارم هم امير و هم مديران استقلال، گذشته و اختلافات خود را کنار بگذارند تا عدهاي از اين مسائل به نفع خودشان استفاده نکنند. من هم اگر شرايط فراهم شود خوشحال ميشوم که کدورتهاي به وجود آمده بين آقاي آشتياني و قلعه نويي را برطرف کنم.
پروين درباره پيش بينياش از نتايج امسال پرسپوليس گفت: پرسپوليس برخلاف سالهاي گذشته تغييرات زيادي داشت. تا حالا سابقه نداشته که پرسپوليس تا اين حد نفرات خود را عوض کند. پرسپوليس امسال به بازيکناني روي آورده که ضمن داشتن تجربه بازي در ليگ يا تيمهاي بزرگ از انگيزه قدرت دوندگي و توان خوبي برخوردار هستند. برخي از آنها در بازي اول نشان دادند که مي توانند امسال براي پرسپوليس مفيد و موثر باشند. در مجموع پرسپوليس امسال بازيکن هم سطح زياد دارد ولي سرمربي خارجي تيم نياز به زمان دارد و هواداران بايد کمي صبور باشند. من فکر ميکنم اگر بازيکنان پرسپوليس به هماهنگي کامل برسند در نهايت تا سه هفته ديگر هيچ تيمي حريف آنها نخواهد بود.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks