من وقتی خواستم وارد این تاپیک بشم دقیقا یاد همین بازی ایران و کره افتادم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دلیلشم میدونم که چرا این اتفاق افتاد! ببینید هر بای شرایط و موقعیت خاص خودشو داره که اضافه کنید به استرس و اضطرابی که فرد داره بعد نتیجه را ببینید که چه تأثیر منفی در تصمیم گیری داره!
اگر خود طالب لو از بیرون به بازی نگاه میکرد شاید از پنالتی گیریش خنده اش میگرفت که چرا پنالتیهای بعدی را نگرفت!
چون من دقیق یادمه (فرض از روبرو دیدن دروازه است نه داخل دروازه) اولی ضربه ی حریف سمت چپ بود که طالب لو راست پرید و گل خورد! در پنالتیهای 2 و 3 و 4 و 5 تمامی بازیکنان کره ضربه ی شان را به سمت راست زدند و عینا در تمامی ضربه ها طالب لو به چپ پرید ! و من اینو اشتباه میدونم از طرف دروازه بان ولی خب خداییش توجیه پذیر هم هست و کاملا مورد قبوله! واقعا همانطور که در بالا گفتم قدرت تصمیم گیری در اون شرایط به شدت پایین میاد! که اگر طالب لو کمی با شرایط مقابله میکرد و پنالتیهای 2 و 3 و 4 دقت میکرد راحت میتوانست ایران را پیروز کند که به نظر من باز هم دمش گرم !
در جواب دوست عزیزمون ساسان باید بگم که شما در جهان چند دروازه بان میشناسید با این قدرت و دقت توپهای پنالتی را مهار کنه!؟ عمرا به تعدا انگشتان 1 دست نمیرسه! با این فرض طالب لو حداقل ششمین دروازه بان پنالتی گیر دنیاست! اینو شک نکنید !
قربانتان: مصطفی عشقی

Bookmarks