گزارشگر شبکه پنج سیما پس از پرسشی که در نشست خبری علی دایی مطرح کرد از سوی برخی افراد ناشناس تهدید شده است.مهدی واعظی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اتفاقاتی که پس از دیدار ایران با عربستان برای وی پیش آمد، گفت: پس از آن دیدار و پرسشی که بنده در نشست خبری مطرح کردم( وی در این نشست خواستار استعفای علی دایی شده بود) پیامک هایی دریافت کردم که متنی کاملا غیراخلاقی و توهین آمیز داشت. ضمن اینکه از برخی شماره های ناشناس نیز با بنده تماس گرفته شد و تهدید شدم که نباید چنین سوالی را مطرح می کردم.
وی ادامه داد: در این تماس های تهدید آمیز طرف های مقابل به من اعلام می کردند توکاره ای نیستی که در مورد علی دایی اظهار نظر کنی زیرا ما می توانیم به راحتی پرونده ات را ببنیدم.
خبرنگار شبکه پنجم با بیان اینکه ترس و واهمه ای از این اتفاقات ندارد، اظهار داشت: متاسفانه در این چند روز احساس می کنم که چند موتورسوار در همه جا من را تعقیب می کنند، من حس ششمی قوی دارم و احساس می کنم پس از آن مصاحبه جریاناتی در کار است.
واعظی در پایان گفت: قطعا پس از این اتفاقات به مراجع ذیصلاح شکایت خواهم کرد و از این طریق پیگیر اتفاقات اخیر هستم تا مشخص شود چه کسانی من را تهدید کرده و یا SMS های نامربوط برایم ارسال می کنند.
مهدی واعظی در نشست خبری علی دایی پس از شکست تیم ملی برابر عربستان در نخستین سوال از سرمربی تیم ملی از وی خواست به خاطر تیم ملی از سمت خود استفا دهد اما دایی در پاسخ به وی اعلام کرد شما درجایگاهی نیستید که در این مورد اظهار نظر کنید.

Bookmarks