به نظر من این لقب برای رونالدینیو برازنده تر بود !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران IranSport.Net - طى يك راى گيرى اينترنتى، وين رونى بازيكن منچستريونايتد و تيم ملى انگلستان، به عنوان زشت ترين بازيكن جهان انتخاب شد. رونى ۲۲ ساله با اختصاص ۳۳ درصد از آرا، در صدر زشت ترين بازيكنان جهان قرار گرفت. اين در حالى است كه رونالدينيو، مهاجم برزيلى بارسلونا پس از او در رده دوم قرار دارد. كارلوس ته وز آرژانتينى هم در جايگاه سوم اين نظرسنجى به چشم مى خورد.فهرست ۱۰ بازيكن زشت جهان به اين شرح است:
۱- وين رونى ۲- رونالدينيو۳- كارلوس ته وز۴- پيتر كراچ ۵- رونالدو ۶- لوك چادويك ۷- رابى فاولر ۸- دارن فلچر ۹- ريو فرديناند ۱۰- رودون نيستلروى.
|
|
Administrator
به نظر من این لقب برای رونالدینیو برازنده تر بود !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رود فان نیستلروی اسمش توی لیسته واقعا عجیبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
خیلی باحال بود ...
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
عضو VIP شهر سختافزار
رود ون نيستلروى کجاش زشته ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تو قشنگها کاندید میشد حداقل تو چهار تای اول بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو عکس کلیک کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
وین رونی به نظر من اصلا زشت نیست .
بازیکنی خیلی زشت تر هم هستن .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
कभी हार
اين نظر سنجي يكم كشكي هست يا اينكه در بين سياه پوست ها برگزار نشده ! چون من خودم به شخصه 10 ها بازيكن ديدم كه واقعا صورت هاي زشتي دارند .
روني و فن رينيستر روي به نظر من اصلا زشت نيستند . يك نمونه :
http://www.allposters.com/-sp/Manche..._i1035131_.htm
نظرتون چيه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
شهریار ساها هم قیافه ی زشتی نداره ، فقط سیاه پوسته ، اگه اینطور باشه سیاه پوست ها هم میگن ما زشتیم !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks