سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: به عنوان یك مربی حرفهای هرگز از سمت خود استعفا نمی كنم.
افشین قطبی بعد از اینكه تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه سه بر دو مقابل فولاد خوزستان شكست خورد به جریان مسابقه اشاره كرد و گفت: ما بازی را خوب شروع كردیم؛ اما داور مسابقه یك ضربه پنالتی و یك كارت قرمز را بسود تیم پرسپولیس نادیده گرفت و این تصمیمات باعث شد كه روند بازی تغییر كند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وی ادامه داد: گل احمد آل نعمه نیز شیرازه تیم ما را در ادامه مسابقه بهم ریخت، البته پرسپولیس همیشه در اهواز مشكل داشت و به همین دلیل در این دیدار ما نتیجه دلخواهمان را به دست نیاوردیم.
قطبی خاطرنشان كرد: از عملكرد بازیكنانم راضی هستم؛ اما از تماشاگران اهوازی انتظار داشتم كه رسم مهمان نوازی را بهتر بجا آورند و نباید آن برخورد را در دقایق پایانی با تیم ما میكردند.
سرمربی پرسپولیس درباره ضعف خط دفاعی تیمش و دریافت 7 گل در سه مسابقه اخیر تاكید كرد: بدون شك ما در خط دفاع مشكل داریم و به زودی تغییراتی را در این پست ایجاد خواهم كرد. به زودی یك مدافع جدید را جذب می كنیم تا این مشكل رفع شود.
قطبی تاكید كرد: در دیدار مقابل فولاد ما 5 بازیكن اصلی را در اختیار نداشتیم اما این نكته نمی تواند توجیهی برای شكست ما باشد و من قصد این كار را ندارم.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه به دلخوری مسئولان و مدیران باشگاه چه واكنشی نشان خواهد داد، تاكید كرد: آماده هرگونه برخوردی از سوی هیئت مدیره هستم. آنها اختیار تام دارند كه مرا بركنار كنند؛ اما بعنوان یك مربی حرفه ای هرگز از سمت خود استعفا نمیدهم.
وی تصریح كرد: فصل گذشته پس از دیدار با استقلال اهواز و شكست سنگین در برابر این تیم لیدرهای پرسپولیس از من خواستند از این تیم جدا شوم؛ اما آن كار را انجام ندادم. آنها حتی در یك اتاق مرا مورد بازجویی قرار دادند؛ اما من مربی حرفهای هستم و تاكید میكنم كه در فصل جاری با 70 امتیاز قهرمان لیگ برتر ایران خواهم شد.
قطبی در پایان گفت: تا پایان رقابتها 24 مسابقه دیگر باقی مانده است و ما میتوانیم نتایج خوبی را بدست آوریم.
آبی

Bookmarks