کاربر شهرسختافزار
مسوول كميته جوانان و نوجوانان فدراسيون:
دووميداني كاران نوجوان بسيار ضعيف بودند
عملكرد تيم ايران در ايتاليا قابل دفاع نيست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
مسوول كميته جوانان و نوجوانان فدراسيون دووميداني گفت: بيشتر ورزشكاران تيم اعزامي به رقابتهاي جهاني ايتاليا ضعيف كار كردند و عملكرد آنان قابل دفاع نيست.
عليرضا رضايي، به عنوان يكي از مديران با سابقهي فدراسيون دووميداني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در تيم اعزامي صبوري در 800 متر و قلعهنويي در پرتاب چكش عملكرد خوبي داشتند؛ اما، بيرانوند، ابراهيمي، كياني و هاشمي خواه عملكرد خيلي ضعيفي داشتند. در اين شرايط به نظر من عملكرد تيم اصلا قابل دفاع نيست. حال اينكه اين نتايج به چه دليلي بوده است را من نميدانم. بايد در نخستين فرصت همهي اعضاي تيم را جمع كنيم و علتهاي چنين عملكرد ضعيفي را جويا شويم. به عقيدهي من عوامل مختلفي ميتواند بر روي ورزشكار تاثير بگذارد كه نتواند به ركوردهاي مطلوب دست پيدا كند. اميدوارم اين عوامل را دريافته و آنها را رفع كنيم.
وي در ادامه افزود: ما هماكنون يك برنامه يك ساله تا بازيهاي المپيك نوجوانان طراحي و تدوين كردهايم و به فدراسيون دووميداني و سازمان تربيت بدني ارسال و به كميته المپيك هم داده خواهد شد. در اين برنامه همه چيز مدنظر قرار داده شده است. در اين برنامه كوتاه مدت ما با همكاري مربيان اختصاصي ورزشكاران بايد نقاط ضعفشان را پيدا كرده، اصلاح تكنيكي كنيم و ركوردهايشان را افزايش دهيم. به عنوان نمونه بيرانوند كه اكنون 800 متر را با زمان يك دقيقه و 55 ثانيه ميدود بايد به ركورد يك دقيقه و 50 ثانيه برسد، يا پژمان قلعهنويي بايد به ركورد 70 متر برسد. يا اينكه براي ابراهيمي حداقل يك هزار پرتاب طراحي كنيم كه ديگر در حين مسابقه با استرس و مشكل فني و تكنيكي پرتاب مواجه نشود.
اگر نتوانيم ورزشكاران را براساس اين برنامه به ركوردهاي مطلوب برسانيم، به طور حتم آنها به رقابتهاي المپيك نوجوانان نخواهند رفت.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين نوجوانان ميتوانند جانشينان شايستهاي براي ستارههاي كنوني دووميداني ايران باشند، يادآور شد: من فكر نميكنم بتوان اين موضوع را تضمين كرد. به عقيده من اين مساله به استعدادهاي خاصي كه در برخي نسلها به وجود ميآيد، بستگي دارد. در يك دورهاي قهرمانان خوبي همچون حدادي، مرادي، سپهرزاد، رباني، غفاري و شاهرخي و صميمي ميآيند اما، شايد در دورهاي ديگر چنين استعدادهايي را نداشته باشيم.
اكنون ما حدادي و صميميها را داريم كه بالاي 65 متر پرتاب ميكنند. شايد در دورهاي ديگر استعدادهاي قهرمانان ما به گونهاي باشد كه حتي به 60 متر هم نرسد. البته من هم هيچ جا هم اظهار نكردهام كه از اين نوجوانان توقع است كه جاي ستارههاي ديگر را بگيرند.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks