arven_andomil (08-04-09), Persiastore (08-04-09), Quick (08-04-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با شبکه ایران اعلام کرد:" مهمترین دلیلی که باعث شد افشین قطبی شانس خود را برای رسیدن به تیم ملی از دست بدهد پیشنهاد وی به یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود".
پس از آن که اعضای کمیته ویژه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند نام محمد مایلی کهن را به عنوان گزینه نهایی به کمیته تیمهای ملی معرفی کنند سوالات بسیار زیادی در خصوص دلایل حذف قطبی از جمع گزینههای هدایت تیم ملی مطرح شد.
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص اعلام کرد:" افشین قطبی تمایل بسیار زیادی برای حضور در تیم ملی داشت اما آخرین حرکت وی برای بالا بردن شانس انتخابش باعث شد اعضای هیات رئیسه فدراسیون جملگی رای به حذف وی از جمع گزینه دهند و با نگاه ویژهای برنامههای محمد مایلی کهن را بررسی کنند".
وی در خصوص پیشنهاد قطبی که منجر به حذف وی از جمع گزینه ها شد، توصیح داد:" افشین قطبی برای بالا بردن شانس انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی از طریق یک واسطه به یکی از اعضای هیات رئیسه اعلام کرده است من حاضرم در صورتی که به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شوم پول نگیرم و مبلغی هم به فدراسیون بپردازم"!
وی در ادامه گفت:"پیشنهاد قطبی زیاد به مذاق مسوولان فدراسیون خوش نیامد چرا که شان فدراسیون فوتبال ایران و تیم ملی بسیار بالاتر از اینست که یک مربی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی پول پرداخت کند. به همین دلیل پس از طرح این موضوع در جلسه شنبه شب کمیته تیمهای ملی اکثریت اعضا رای به حذف نام افشین قطبی از جمع گزینههای هدایت تیم ملی میدهند".
arven_andomil (08-04-09), Persiastore (08-04-09), Quick (08-04-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منبع خبر؟
قطبی هنوز اون قدر بدبخت نشده که این کار بکنه. علت انتخاب مایلی کهن همه میدونند
Armin-N (08-04-09), mohammad1985 (08-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من خبر رو از خودم در نیاوردم
متاسفانه منبعی که این خبر رو اعلام کرده نخواسته از خودش اسمی ببره وگرنه من مینوشتم .
حالا شما به بزرگی خودت ببخش.
به هر هال تنها خبری هست که از حذف بی دلیل افشین رسیده من گفتم بهتره که دوستان هم اطلاع داشته باشند.
اگه باز هم بود میزارم.
mohammad1985 (08-04-09)
Administrator
یک مقام آگاه
یک منبع موثق
یک مسئول که خواست نامش فاش نشود
زیاد به این خبرها توجه نکنید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Armin-N (08-04-09), arven_andomil (08-04-09), G E N E R A L ™ (08-04-09), mohammad1985 (08-04-09), Persiastore (08-04-09), Quick (08-04-09)
من که باورم نمیشه ...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Armin-N (08-04-09)
به نظر من این گفته صحت نداره!
یعنی منبع قابل اعتماد نیست
نه شما دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (09-04-09)
|
|
Armin-N (08-04-09), G E N E R A L ™ (09-04-09), mohammad1985 (08-04-09)
کاربر شهرسختافزار
با تائید فراوان باید بگم حتی آوردن اسم قطبی بین کسایی که شانس مربیگری تیم ملی رو دارن هم یه مسئله کاملا سی ا سی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کافیه کمی بهش فکر کنید تا متوجه موضوع بشید
G E N E R A L ™ (09-04-09), mohammad1985 (08-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks