D J V A H I D (12-08-09)
کاربر شهرسختافزار
درخواست 38 فدراسيون ورزشي از محمود احمدي نژاد
عملكرد علي آبادي عالي است، ابقايش كنيد
در حالي كه ناكامي در المپيك پكن و نرسيدن ايران به جام جهاني 2010 مهم ترين عملكرد سازمان تربيت بدني در چهار سال گذشته محسوب مي شود، 38 تن از روساي فدراسيون هاي ورزشي در نامه يي به محمود احمدي نژاد از او خواستند «به دليل عملكرد عالي جناب آقاي مهندس علي آبادي» و «به بار نشستن تلاش هاي بي وقفه ايشان» او را براي بار دوم به عنوان رئيس سازمان تربيت بدني ابقا كند. در بخشي از اين نامه غيرمنتظره آمده است؛ «جناب آقاي دكتر، اينجانبان امضا كنندگان ذيل به عنوان روساي فدراسيون هاي ورزشي كه افتخار خدمتگزاري در امر ورزش در سايه توجهات آقا امام زمان(عج) و رهنمودهاي حضرتعالي و اهتمام و تلاش بي وقفه رياست محترم سازمان تربيت بدني را داريم از حضرتعالي تقاضا داريم در صورت صلاحديد، به دليل عملكرد عالي جناب آقاي مهندس علي آبادي كه به حق در ايجاد زيرساخت هاي ورزش و ايجاد اماكن ورزشي در طول دوران درخشان انقلاب اسلامي به گواه آمار بي سابقه بوده است و با توجه به اين امر مهم كه تلاش هاي بي وقفه ايشان به بار نشسته و هم اكنون زمان باردهي آن فرا رسيده است و مي رود تا اقدامات زيربنايي انجام گرفته ان شاءالله در چهارساله دوم با كسب مدال هاي رنگارنگ براي جمهوري اسلامي ايران توام گردد. تجارب به دست آمده در امر ورزش خصوصاً در چهار سال گذشته و در سايه رهنمودهاي مقام معظم رهبري و دستورات موكد حضرتعالي ان شاءالله در سال هاي آينده با رونق بسيار همراه خواهد بود.»نمونه هايي از عملكرد ناموفق سازمان تربيت بدني
مطمئناً هيچ يك از علاقه مندان به ورزش از نتايجي كه ورزش ايران در چهار سال گذشته در ميادين بين المللي كسب كرده راضي نبوده و معلوم نيست، روساي فدراسيون ها كه بسياري از آنها هم در ناكامي هاي ورزش ايران مقصر بودند بر اساس چه معياري عملكرد علي آبادي را عالي توصيف كردند. به هر حال وقتي انتخابات فدراسيون ها شكلي فرمايشي دارد و در هر فدراسيون شخصي كه مدنظر رئيس سازمان است به عنوان رئيس فدراسيون برگزيده مي شود، غير از اين هم از اين روساي انتصابي انتظار نمي رود.
آنهايي كه امضا نكردند
اين نامه به امضاي روساي فدراسيون هاي اسكي، بدمينتون، بسكتبال، بولينگ و بيليارد، بيسبال، پزشكي ورزشي، پينگ پنگ، تنيس، تكواندو، تيراندازي با كمان، جودو، چوگان، دووميداني، ژيمناستيك، سواركاري، شطرنج، شمشيربازي، فوتبال، كاراته، كبدي، گلف، موتورسواري، اتومبيل راني، نجات غريق، واليبال، ورزش هاي جانبازان و معلولان، ورزش هاي نابينايان، ورزش هاي ناشنوايان، ورزش هاي سه گانه، ووشو، هاكي، اسكيت، آمادگي جسماني، بدنسازي، كونگ فو، ورزش پهلواني، ورزش هاي رزمي، روستايي- عشايري و وزنه برداري رسيده است. اين در حالي است كه فدراسيون هاي كشتي به رياست محمدرضا يزداني خرم، ورزش بيماري هاي خاص به رياست فاطمه هاشمي رفسنجاني، كوهنوردي، اسكواش، هندبال، شنا و شيرجه، قايقراني، بوكس، تيراندازي و دوچرخه سواري اين نامه حمايتي را امضا نكرده اند. جالب اينكه چند رئيسي هم كه نامه را امضا نكردند به حمايت از علي آبادي پرداختند.علي انصاري رئيس فدراسيون دوچرخه سواري از جمله حاميان علي آبادي است كه از قضا نتوانسته در مسابقه حمايت از علي آبادي شركت كند؛ «به نظر من علي آبادي در اين چهار سال به اندازه چند دوره كار كرده است. من از اين نامه بي اطلاعم و اگر هم اين نامه به دست من مي رسيد، آن را در تاييد علي آبادي امضا مي كردم.» احمد ناطق نوري رئيس فدراسيون بوكس نيز در اين باره گفت؛ «اصلاً چنين نامه يي را نديدم. ضمن اينكه ذاتاً اعتقادي به نوشتن چنين نامه هايي ندارم چرا كه رئيس جمهور اين حق را دارد كه هر كسي را كه مي خواهد انتخاب كند اما من به عنوان شخصي كه سال ها در ورزش حضور داشته ام، فكر مي كنم حضور علي آبادي در ورزش نه تنها ضرري ندارد بلكه سودمند هم خواهد بود.»
تنها رئيس فدراسيوني كه به حمايت از محمد علي آبادي نپرداخته، محمدرضا يزداني خرم رئيس فدراسيون كشتي است. دليل حمايت نكردن يزداني خرم هم اين است كه خود او ادعاي رياست بر سازمان ورزش را دارد؛ «اول اينكه اين نامه را براي من نياوردند، ضمن اينكه ما مخالف ماندن ايشان هستيم. ما اعتقاد و نظراتي داريم و رئيس جمهور هم كه تصميماتش براساس نظر مردم است، حتماً نظر ما به عنوان بخشي از مردم را در تصميماتش وارد مي كند. نظر ما اين است كه مدير آينده سازمان تربيت بدني بايد مديري ورزشي باشد. به دليل اينكه من خودم جزء گزينه هاي رياست سازمان تربيت بدني هستم، نمي توانم درباره عملكرد علي آبادي اظهارنظر كنم.»
سعيدلو نمي آيد، علي آبادي مي ماند
از چند هفته پيش احتمال جدايي محمد علي آبادي از سازمان ورزش قوت گرفت، با توجه به ناكامي هاي ورزش هم غير از اين انتظار نمي رفت. «سيدجلال يحيي زاده» رئيس كميته تربيت بدني و جوانان كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي از جمله افرادي بود كه از رفتن علي آبادي خبر داده بود. در روزهاي گذشته نام افراد مختلفي براي جانشيني علي آبادي مطرح شده بود كه در بين آنها علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور گزينه اصلي بود. اما به نظر مي رسد رئيس جمهور تصميم ديگري گرفته است. يحيي زاده در اين باره گفت؛ «تا اواخر هفته گذشته بحث حضور آقاي علي سعيدلو در سازمان تربيت بدني قطعي بود اما در ظاهر رئيس جمهوري در تصميمي جديد ايشان را براي تصدي وزارت نفت در نظر گرفته و بار ديگر ابقاي علي آبادي در سازمان تربيت بدني به صورت جدي در دولت مطرح شده است.»نماينده تفت و ميبد درباره موضع مجلس در ارتباط با ابقاي علي آبادي توضيح داد؛ «شأن مجلس در انتخاب اعضاي دولت تعيين مصداق نيست و مجلس در مورد تعيين معاونان رئيس جمهوري نقش رسمي ندارد، اما برداشت ما در كميسيون تخصصي اين است كه يك فرد توانمند، مقبول، دلسوز و ورزشي بايد در راس دستگاه ورزش كشور قرار بگيرد. اگر قرار است يك فرد غيرورزشي سكان اين سازمان را به دست گيرد، به طور قطع علي آبادي بهتر از يك مدير تازه كار و غيرورزشي خواهد بود.»به هر حال به نظر مي رسد با توجه به نامه روساي فدراسيون ها كه يك حركت تبليغاتي و نمايشي براي راضي كردن افكار عمومي است بايد منتظر ابقاي علي آبادي در سازمان ورزش بود.
- ناكامي در المپيك پكن و قرار گرفتن ايران در بدترين جايگاهش در تاريخ المپيك
- صعود نكردن تيم ملي فوتبال به جام جهاني 2010
- تعليق فدراسيون فوتبال و در پي آن ناكامي در جام ملت هاي آسيا
- كسب نتايج بسيار ضعيف در مسابقات جهاني كاراته، جودو، تكواندو، كشتي و...
- تغييرات غيراصولي و سياسي مديران استقلال و پرسپوليس
- جا ماندن استقلال از حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا در سال 2008
- سقوط ايران به رده 61 فيفا بدترين رتبه ايران در 12 سال اخير
- پديدار شدن مشكلات اساسي در ورزشگاه هاي افتتاح شده
- قهرمان نشدن در جام جهاني كشتي در تهران.
D J V A H I D (12-08-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks