علي دايي پس از معارفه:
هيچ قولي براي قهرماني نميدهم
دربارهي مبلغ قرارداد مطيع كاشاني هستم
براساس نياز و برنامهها كادرفني را تكميل ميكنم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ قولي براي قهرماني به كسي نميدهم و تنها آمدم با تمام توانم، تلاش بازيكنان و حمايت مديريت باشگاه، پرسپوليس را به تيم مورد قبول هواداران تبديل كنيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي دايي پس از مراسم معارفهاش در جمع بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس، اظهار كرد: من دوست نداشتم كار كنم اما، پس از صحبتهايي كه در اين زمينه با حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتم، به مربيگري در فوتبال و البته تيم پرسپوليس بازگشتم؛ اميدوارم در اين بازگشت بتوانم منشا خير براي اين تيم باشم.
وي درباره احتمال حضور ديگر مربيان پرسپوليس در اين تيم، تصريح كرد: بيشك تمام مربياني كه در پرسپوليس هستند، بزرگتر از من بوده و سالها كنارشان بازي كردم. اينها جزو افتخارات فوتبال ايران هستند اما، در اينباره هنوز تصميم خاصي نگرفتيم. در اين مدت كوتاهي كه فرصت داريم اين موضوع را بررسي خواهيم كرد و براساس نياز و برنامههايمان كادرفني را تكميل خواهيم كرد؛ حال اگر مربيان كنوني پرسپوليس در كنار ما بودند از وجودشان استفاده ميكنيم و اگر برخي از آنها نبودند روي چشم ما جا دارند.
وي افزود: تلاش ميكنيم با توجه به خصوصيات كاري كه در پرسپوليس خواهيم داشت افراد را انتخاب كنيم و اگر ادامه همكاري مربي با ما ميسر نبود چيزي از ارزشهاي آن مربي كم نميكند.
دايي درباره بازگشت احتمالي بازيكنان جدا شده از پرسپوليس پس از حضورش در اين تيم، خاطرنشان كرد: ما فعلا به موجوديت باشگاه نگاه كرده و طبق آن برنامهريزي ميكنيم. اگر بازيكناني هم از اين تيم جدا شدند، بنده از كمو كيف آن بياطلاعم و مديريت باشگاه در اين زمينه تصميم گرفته است. بايد در اين زمينه صحبت كرده و بررسي كنيم تا از تمام بازيكناني كه علاقمند به تلاش در تيم پرسپوليس هستند، استفاده كنيم.
سرمربي سابق تيم ملي درپاسخ به اين سوال كه چه قولي به هواداران پرسپوليس ميدهيد، گفت: هيچ قولي درباره قهرماني به كسي نميدهم اما، تمام تلاشم را ميكنم تا پرسپوليس را به جايگاه واقعياش برسانم. كار ما در زمين است و براي موفقيت در بازيهاي پيشرو تلاش ميكنيم و قطعا اگر خدا بخواهد خيلي اتفاقات در اين تيم ميافتد. من و ديگر مربيان تيم به همراه بازيكنان تيم سعي ميكنيم تا با حمايت مديريت باشگاه و هواداران تيم، پرسپوليس را به جايگاه مورد علاقه طرفدارانش برسانيم. اما آنها هم بدانند كه اين كار نيازمند زمان است.
دايي دربارهي چگونگي قراردادش با مسوولان پرسپوليس، خاطرنشان كرد: قرارداد يكسال و نيمهاي با اين باشگاه به ثبت رساندم اما، تصميم براي مبلغ آن را كاملا به مديريت باشگاه واگذار كردم. كاشاني هر تصميمي در اين زمينه بگيرد، بنده مطيع هستم.

Bookmarks