كريم باقري:
يك هفته پيش از آمدن دايي خبر داشتم!
تلاش‌مان را مي‌كنيم تا دايي ايده‌هايش را اجرا كند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد به دايي كمك كنيم تا بتواند ايده‌ها و شيوه‌هاي خود را در پرسپوليس پياده كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم باقري در جمع خبرنگاران گفت: مديريت تيم تشخيص داد كه تغيير و تحولاتي انجام شود. حالا همه چيز بستگي به اين دارد كه چه طور اين تغييرات جواب بدهد. بعضي مواقع چنين تغييراتي مثبت بوده است اما، بعضي وقت‌ها نتيجه آن طور كه موردنظر بوده، كسب نشده است. بايد تمامي تلاش‌مان را بكنيم و اميدوار باشيم كه پرسپوليس با كادر جديدش آن طور نتيجه بگيرد كه موردنظر است.
وي افزود: كادرفني كار بسيار سختي پيش‌رو دارد. تيم در رتبه‌ي سوم به دايي تحويل داده شده است و او كار سختي دارد كه او بتواند مطابق با انتظارها شرايط را از چيزي كه هست، بهتر كند. همين مساله كار او را سخت مي‌كند. ما هم تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم تا دايي ايده‌ها و شيوه‌هاي موردنظرش را اجرا كند.
باقري درپاسخ به اين سوال كه شما به عنوان كاپيتان پرسپوليس چه نقشي را در اين ميان ايفا خواهيد كرد، گفت: من هم قطعا تلاشم را بيشتر خواهم كرد تا بتوانيم پرسپوليسي را درست كنيم كه همه دوست دارند. مي‌دانيم كه اسم در پرسپوليس مهم نيست. بلكه مجموعه‌ي تيم اهميت دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چقدر به قهرماني پرسپوليس خوش‌بين هستيد، گفت: همان طور كه گفتم بايد شرايطي ايجاد كنيم كه تغيير و تحولات باعث پيشرفت شود. ما بايد فاصله‌ي امتيازهاي‌مان را با صدر جدول كم كنيم تا به تيم اول برسيم.
باقري در پاسخ به اين سوال كه چه زماني از حضور دايي خبردار شديد، گفت: يك هفته‌اي مي‌شد كه از اين مساله اطلاع داشتيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دايي با شما براي حضورش در پرسپوليس مشورت كرد، گفت: دايي با من صحبتي نكرد اما، كاشاني در اين باره با من صحبت كرده بود.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چه زماني مصدوميت‌تان برطرف مي‌شود، گفت: به دليل اينكه آشيل پايم مصدوم شده بايد صد درصد به آمادگي برسم. به همين خاطر با تيم به دبي مي‌روم و سعي مي‌كنم در آنجا به طور كامل مداوا شوم.
باقري در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا شما تنها بازيكن خواهيد بود يا نقش دستيار را هم ايفا خواهيد كرد، گفت: خوشبختانه دستياران زيادي اينجا حضور دارند و من تنها بازيكن خواهم بود.