AMD>INTEL (28-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، در هفته گذشته از سوي باشگاه پرسپوليس مذاكراتي جدي با علي دايي براي سپرده شدن هدايت اين تيم به وي صورت گرفت كه طرفين پيشنهادات خود را بر همكاري مطرح كردند و در نهايت وي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب شده است كه قرار است دوشنبه (فردا) رسما به عنوان جانشين كرانچار معرفي شود.
حتي علي دايي اسامي دستياران خود را براي حضور در پرسپوليس اعلام كرده است.
منبع
AMD>INTEL (28-12-09)
|
|
از همه دوستان عذر میخام ولی تعصب پرسپولیسیم اجازه نمیده که نگم.
فقط مونده بود این به اوضاع پرسپولیس بری ... ه
عضو VIP شهرسختافزار
دايي: درباره سرمربيگري پرسپوليس حرفي به من نزدهاندخبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران از پيشنهاد پرسپوليس ابراز بياطلاعي كرد و گفت: تاكنون چنين چيزي با من مطرح نشده است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، علي دايي اسطوره فوتبال ايران و حسين رضازاده قهرمان وزنهبرداري كشورمان كه براي حضور در مراسم تاسوعاي حسيني به اردبيل رفته بودند با استقبال مردم مواجه شدند.
اين اسطوره فوتبال كه عصر ديروز قرار بود به همراه موكب عزاداري جامعه ورزشي اردبيل به عزاداري مشغول شود در بدو ورود با خيل گسترده مردم مواجه شد كه ميخواستند نسبت به او ابراز احساسات كنند.
علاقمندان اردبيلي كه با صداي بلند دايي را صدا ميكردند تنها به فاصله چند متر اجازه دادند وي به حركت خود ادامه دهد اما مسئولان با ديدن ازدحام مردم او را به داخل ساختمان تربيتبدني هدايت كردند.
استقبال به حدي گسترده بود كه بارها از طريق بلندگوها اعلام شد كه مردم اطراف علي دايي سرمربي سابق تيم ملي را خلوت كنند اما شور و اشتياق مردم به ويژه جوانان و نوجوانان اجازه چنين كاري را نداد و بالاخره مسئولان ناچار شدند او را به داخل ساختمان هدايت كرده و از ادامه حضور او در اين مراسم جلوگيري كنند.
حسين رضازاده ديگر ورزشكار بنام اردبيل نيز كه در اين آيين حضور داشت با استقبال مردم مواجه شد و عدهاي سعي كردند در اطراف او اقدام به گرفتن عكس يادگاري كرده و شعارهايي در حمايت از او سر دهند.
حسين رضازاده در گفتگو با خبرنگار فارس در اردبيل، حضور در اردبيل را افتخاري براي خود و عرض ارادت به مردم حسيني اردبيل عنوان كرد و گفت: در هر مقام و جايگاهي باشم خود را خادم اين ملت ميدانم.
سرپرست فدراسيون وزنهبرداري كشور با بيان اين كه تمام حرف و حديثهاي اخير در مورد او شايعه بوده است گفت: من احساس ميكنم مردم از علاقمندي اين خادم خود به ورزش و حفظ آبروي جهاني و بينالمللي خود آگاه هستند و هرگز اجازه نميدهند عدهاي با شايعهپراكني به افتخارات ورزشي من ضربه بزنند.
وي در پايان گفت: قطعاً با حضور در فدراسيون سعي خواهم كرد استعدادهاي جديدي را در اين رشته معرفي كنم تا ورزش وزنهبرداري كشورمان همچنان در دنيا بدرخشد.
علي دايي نيز در حاشيه اين مراسم در گفتگويي كوتاه با خبرنگار فارس در اردبيل و در واكنش به اظهارات حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در مورد عقد قرارداد با دايي به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس گفت: تاكنون چنين چيزي با من مطرح نشده است.
وي افزود: اگر چنين پيشنهادي مطرح شود خود در مورد آن به صورت همه جانبه بررسي خواهم كرد و تصميم نهايي را خواهم گرفت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس با این اوصاف فاتحه پرسپولیسم خونده شد.
همه از پلهای ترقی بالا می رند دایی پایین میاد.
فقط کی میخواد از دنیای فوتبال خداحافظی کنی رو ازرائیل میدونه و بس.
من این ضایعه بزرگ رو به طرفداران پرسپولیس تسلیت میگم .
کاربر شهرسختافزار
كريم باقري:
يك هفته پيش از آمدن دايي خبر داشتم!
تلاشمان را ميكنيم تا دايي ايدههايش را اجرا كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد به دايي كمك كنيم تا بتواند ايدهها و شيوههاي خود را در پرسپوليس پياده كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم باقري در جمع خبرنگاران گفت: مديريت تيم تشخيص داد كه تغيير و تحولاتي انجام شود. حالا همه چيز بستگي به اين دارد كه چه طور اين تغييرات جواب بدهد. بعضي مواقع چنين تغييراتي مثبت بوده است اما، بعضي وقتها نتيجه آن طور كه موردنظر بوده، كسب نشده است. بايد تمامي تلاشمان را بكنيم و اميدوار باشيم كه پرسپوليس با كادر جديدش آن طور نتيجه بگيرد كه موردنظر است.
وي افزود: كادرفني كار بسيار سختي پيشرو دارد. تيم در رتبهي سوم به دايي تحويل داده شده است و او كار سختي دارد كه او بتواند مطابق با انتظارها شرايط را از چيزي كه هست، بهتر كند. همين مساله كار او را سخت ميكند. ما هم تمام تلاشمان را ميكنيم تا دايي ايدهها و شيوههاي موردنظرش را اجرا كند.
باقري درپاسخ به اين سوال كه شما به عنوان كاپيتان پرسپوليس چه نقشي را در اين ميان ايفا خواهيد كرد، گفت: من هم قطعا تلاشم را بيشتر خواهم كرد تا بتوانيم پرسپوليسي را درست كنيم كه همه دوست دارند. ميدانيم كه اسم در پرسپوليس مهم نيست. بلكه مجموعهي تيم اهميت دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چقدر به قهرماني پرسپوليس خوشبين هستيد، گفت: همان طور كه گفتم بايد شرايطي ايجاد كنيم كه تغيير و تحولات باعث پيشرفت شود. ما بايد فاصلهي امتيازهايمان را با صدر جدول كم كنيم تا به تيم اول برسيم.
باقري در پاسخ به اين سوال كه چه زماني از حضور دايي خبردار شديد، گفت: يك هفتهاي ميشد كه از اين مساله اطلاع داشتيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دايي با شما براي حضورش در پرسپوليس مشورت كرد، گفت: دايي با من صحبتي نكرد اما، كاشاني در اين باره با من صحبت كرده بود.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چه زماني مصدوميتتان برطرف ميشود، گفت: به دليل اينكه آشيل پايم مصدوم شده بايد صد درصد به آمادگي برسم. به همين خاطر با تيم به دبي ميروم و سعي ميكنم در آنجا به طور كامل مداوا شوم.
باقري در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا شما تنها بازيكن خواهيد بود يا نقش دستيار را هم ايفا خواهيد كرد، گفت: خوشبختانه دستياران زيادي اينجا حضور دارند و من تنها بازيكن خواهم بود.
|
|
کاربر شهرسختافزار
علي دايي پس از معارفه:
هيچ قولي براي قهرماني نميدهم
دربارهي مبلغ قرارداد مطيع كاشاني هستم
براساس نياز و برنامهها كادرفني را تكميل ميكنم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ قولي براي قهرماني به كسي نميدهم و تنها آمدم با تمام توانم، تلاش بازيكنان و حمايت مديريت باشگاه، پرسپوليس را به تيم مورد قبول هواداران تبديل كنيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي دايي پس از مراسم معارفهاش در جمع بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس، اظهار كرد: من دوست نداشتم كار كنم اما، پس از صحبتهايي كه در اين زمينه با حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتم، به مربيگري در فوتبال و البته تيم پرسپوليس بازگشتم؛ اميدوارم در اين بازگشت بتوانم منشا خير براي اين تيم باشم.
وي درباره احتمال حضور ديگر مربيان پرسپوليس در اين تيم، تصريح كرد: بيشك تمام مربياني كه در پرسپوليس هستند، بزرگتر از من بوده و سالها كنارشان بازي كردم. اينها جزو افتخارات فوتبال ايران هستند اما، در اينباره هنوز تصميم خاصي نگرفتيم. در اين مدت كوتاهي كه فرصت داريم اين موضوع را بررسي خواهيم كرد و براساس نياز و برنامههايمان كادرفني را تكميل خواهيم كرد؛ حال اگر مربيان كنوني پرسپوليس در كنار ما بودند از وجودشان استفاده ميكنيم و اگر برخي از آنها نبودند روي چشم ما جا دارند.
وي افزود: تلاش ميكنيم با توجه به خصوصيات كاري كه در پرسپوليس خواهيم داشت افراد را انتخاب كنيم و اگر ادامه همكاري مربي با ما ميسر نبود چيزي از ارزشهاي آن مربي كم نميكند.
دايي درباره بازگشت احتمالي بازيكنان جدا شده از پرسپوليس پس از حضورش در اين تيم، خاطرنشان كرد: ما فعلا به موجوديت باشگاه نگاه كرده و طبق آن برنامهريزي ميكنيم. اگر بازيكناني هم از اين تيم جدا شدند، بنده از كمو كيف آن بياطلاعم و مديريت باشگاه در اين زمينه تصميم گرفته است. بايد در اين زمينه صحبت كرده و بررسي كنيم تا از تمام بازيكناني كه علاقمند به تلاش در تيم پرسپوليس هستند، استفاده كنيم.
سرمربي سابق تيم ملي درپاسخ به اين سوال كه چه قولي به هواداران پرسپوليس ميدهيد، گفت: هيچ قولي درباره قهرماني به كسي نميدهم اما، تمام تلاشم را ميكنم تا پرسپوليس را به جايگاه واقعياش برسانم. كار ما در زمين است و براي موفقيت در بازيهاي پيشرو تلاش ميكنيم و قطعا اگر خدا بخواهد خيلي اتفاقات در اين تيم ميافتد. من و ديگر مربيان تيم به همراه بازيكنان تيم سعي ميكنيم تا با حمايت مديريت باشگاه و هواداران تيم، پرسپوليس را به جايگاه مورد علاقه طرفدارانش برسانيم. اما آنها هم بدانند كه اين كار نيازمند زمان است.
دايي دربارهي چگونگي قراردادش با مسوولان پرسپوليس، خاطرنشان كرد: قرارداد يكسال و نيمهاي با اين باشگاه به ثبت رساندم اما، تصميم براي مبلغ آن را كاملا به مديريت باشگاه واگذار كردم. كاشاني هر تصميمي در اين زمينه بگيرد، بنده مطيع هستم.
کاربر شهرسختافزار
مرجع خبری پرسپولیس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس از حضور علي دايي در سمت سرمربيگري تيمش استقبال كرد.
عادل كلاه كج گفت: دايي را خوب ميشناسم. در صبا با او كار كردهام. او در سايپا بسيار موفق عمل كرد و حتي در زمان مربيگري در تيم ملي نيز مرا به تيم دعوت كرد. اين تغيير و تحولات هميشه در فوتبال حرفه اي وجود دارد هر مربي بايد بداند كه احتمال اخراجش وجود دارد.
كلاه كج در مورد سرمربي بركنار شده تيم گفت: كرانچار بد كار نكرد و من از دست او ناراحت نيستم. گاهي نيمكت نشين بودم و گاهي در تركيب اصلي تيم قرار ميگرفتم. الان هم از رفتنش خوشحال نشدم. با دايي به موفقيت ميرسيم و اطمينان دارم كه قهرماني را به هواداران خود هديه خواهيم كرد.
آخرین به روز رسانی در دوشنبه 07 دی 1388 ساعت 13:31
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks