کاربر شهرسختافزار
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كنارهگيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازهمان باز شد. موقعيتهاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نميتوانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
دايي اضافه كرد: شكست را ميپذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر ميشود همه بازيها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي ميكنم.
دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش ميكنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت ميتوانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نميآورد.
وي تاكيد كرد: من نميتوانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيمهاي باشگاهيشان به تيم ملي دعوت ميشوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي ميزنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نميتوان انجام داد.
دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نميتوانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما ميگوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.
|
|
کاربر شهرسختافزار
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيمهاي باشگاهيشان به تيم ملي دعوت ميشوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي ميزنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نميتوان انجام داد.
با این یه تیکش من موافقم؛که مردم ما فقط می بینن چی می شه و اصلاً ثبات ندارن اما این به معنای توجیه دیروز و اون بازی نمی تونه باشه؛علی دایی باید بی تجربگی خودش رو بپذیره تا شاید پیشرفتی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (29-03-09), Quick (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
برادر چرا قبول نمیکنید
ما همیشه مشکل داریم کلا کشور فوتبال خیزی نیستیم
باید قبول کنیم
عربستان
ژاپن
و کره جنوبی بهتر از ما هستند سالهاست
ولی بجای سرمایه گذاری ودقت و استعداد پروری و فوتبال غیر سیاسی
میریم هیچکدوم رو انجام نمیدیم
زور رو میدیم به اوردن 100 هزار تماشاگر میگیم فوتبال پر طرفدار داریم
یادمون میره که فوتبال پر بنیه ای نداریم
فوتبال ما مقطعی با چند بازیکن بالا میره و بدتر از اون پایین میاد
فقط نمیدونم انتظار ها چرا بالاست
ایران فقط فرش خوبی داره
کشتی هم خوب بود
فعلا خوابه تا ببینیم
کلا ایرانی ها در بازی های گروهی یکم عقبند
باید کار کنیم
کلا همیشه ما باید با اما واگر ها دست وپنجه نرم کنیم تا صعود کنیم مگه ملبورن یادتون رفته .که حماسه شد بیخودی چنین برد های اتفاقی با گروهی از تیم که همکاری شون خوب بود در اون زمان ها فوتبال مارو میخوابونه تا روزی مثل این تازه بیدار بشیم ببینیم باز اونوقت بهتر بودیم.
البته این نظر منه
تا نظر بقیه عزیزان چی باشه
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
عضو VIP شهرسختافزار
با نهایت احترام ، با برخی از نظرات شما مخالفم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تیم ملی فوتسال رو در نظر بگیر ...
به نظر من کمی احساسی بخورد کردید .
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان سلامبا نهایت احترام ، با برخی از نظرات شما مخالفم .
شما تیم ملی فوتسال رو در نظر بگیر ...
به نظر من کمی احساسی بخورد کردید .
کامل فوتسال رو در نظر گرفتم وگفتم
فوتسال بنیه خوبی داره چون ریز گل در کوچه های ایران وجود داشته وداره سالن کوچک هم تعدادش کم نیست و بدنسازی پیشرفته هم نمیخواد واستعداد فردی وتکنیکی به تاکتیک یکم میچربه
ولی دریغ از زمین چمن و علم روز و مدیران کاربلد و حرفه ای وباشگاهداری شخصی
ولی باز نظر شما هم محترم
آخرین ویرایش توسط CROSSHAIR در تاریخ 30-03-09 انجام شده است
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Mahdi_Moosavi (30-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks