در گفت و گو با فارس
محمدي: خداداد عزيزي و همراهانش را به خدا واگذار كردم
خبرگزاري فارس: خبرنگار ورزشي شيرازي گفت: خداداد عزيزي و اطرافيانش وحشيانه مرا كتك زدند و آنها را به خدا واگذار مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي روز گذشته پيام مشهد با مقاومت كه به پيروزي يك بر صفر تيم شيرازي منجر شد خداداد عزيزي قائم مقام پيام در جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن با يك خبرنگار شيرازي به شدت برخورد فيزيكي پيدا كرد.
در جريان اين درگيري عزيزي به همراه اطرافيان خود به شدت اين خبرنگار را مضروب كرد به طوري كه بيهوش و به بيمارستان منتقل شد.
قاسم محمدي خبرنگار حادثه ديده در اين باره و وضعيت فعلي خود به خبرنگار فارس گفت: در حال حاضر براي ادامه مداوا در شيراز هستم. در يك لحظه خداداد و اطرافيانش مرا دوره كرده و كتك زدند. اصلا حرفي نزده بودم كه آنها اين طور وحشيانه به من حمله كردند.
وي افزود: به قصد كشت مرا زير مشت و لگد خود گرفته بودند و هر بار كه لگدي به من مي زدند چند پله به سمت پايين پرت مي شدم.
اين خبرنگار ادامه داد: آنها حتي قصد پرتاب كردن من به پايين را داشتند كه چون پاي خود را به نرده هاي پله قلاب كرده بودم موفق به اين كار نشدند. حال من در آن شرايط به قدري بد شد كه در بيمارستان، اتاق عمل را آماده كرده بودند.
محمدي تصريح كرد: بسياري از مسئولان و اهالي فوتبال مشهد با من تماس گرفتند. افشين پيرواني خواهش كرد رضايت دهم. او از طرف كريم باقري و علي كريمي از من خواست شكايت نكنم. در آن شرايط تحت تاثير اين تماس ها حاضر شدم رضايت دهم؛ اما از اطرافيان او نخواهم گذاشت. البته نمي دانستم عزيزي مصاحبه و اعلام كرده من بايد بيشتر كتك مي خوردم و اگر از انجام اين مصاحبه مطلع بود، هرگز رضايت نمي دادم.
خبرنگار شيرازي خاطر نشان ساخت: اگر رضايت داده ام فقط خواستم به جامعه فوتبال بفهمانم كه خبرنگاران در اين فوتبال چيزي را براي خود نمي خواهند و اين قشر هميشه در مظلوميت به سر مي برند.
محمدي در ادامه به بيمار شدن مادر خود اشاره كرد و گفت: به آن از خدا بيخبران بگوييد كه مادرم با شنيدن اين خبر دچار حمله قلبي شده و در حال حاضر در بيمارستان بستري است. اگر براي او اتفاقي رخ دهد چه كسي مي خواهد پاسخگو باشد؟
اين خبرنگار در حال حاضر در بيمارستان ام آر اي شيراز براي مداوا حضور دارد.
كتف او به شدت مضروب شده و قادر به حركت دادن آن نيست.

Bookmarks