در حالیکه خبر استعفای فیروز کریمی و مهمتر از آن، قبول آن توسط مدیرعامل استقلال سرتیتر سایتهای خبری دیروز بودند، خبری که ساعاتی پیش بر روی خبرگزاری برنا رفت همه را متعجب کرد: «قلعه نويي: به خاطر هواداران برگشتم.»
این در حالیست که هماکنون بر روی سایت خبرگزاریهای دیگر، آخرین خبر از استقلال مربوط به نامزدی ژنرال، دنیزلی و مظلومی برای جانشینی کریمی میگردد.
خود سایت برنانیوز هم با اشاره به قرارداد قلعهنویی با مس تا پایان فصل، لیگ آینده را آغاز بازگشت قلعهنویی به استقلال میداند.
برای اطلاعات بیشتر، هماکنون باهم خبر مربوطه را از برنانیوز نقل میکنیم:امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا گفت: به خاطر هواداران استقلال به اين تيم بازگشتم و اميدوارم كه بتوانم جوابگوي محبت آنها باشم.آنها همواره به من لطف داشته اند و به همين دليل با وجود پيشنهاد مناسبي كه از تيم پاختاكور ازبكستان داشتم،بار ديگر هدايت استقلال را بر عهده گرفتم.همچنین، بد نیست به متن یکی از آخرین خبرهای فارس نیز اشارهای داشته باشیم:
البته قلعه نويي تا پايان فصل جاري ليگ برتر(شنبه بيست و هشتم ارديبهشت ماه) با مس كرمان قرارداد دارد و پس از آخرين بازي مس در ليگ برتر از روز يكشنبه سكان هدايت استقلال را در دست مي گيرد.وي در اين رابطه گفت: از مردم عزيز كرمان نهايت سپاس را دارم و اميدوارم كه تيم مس روزهاي خوبي را در پيش داشته باشد.فيروز كريمي عصر روز پنج شنبه به دليل كسب نتايج ضعيف در ليگ برتر به طور رسمي از سمت خود استعفا كرد.این برای دومین بار در فصل جاریست که بحث سرمربیگری استقلال به تیتر نخست رسانهها بدل میگردد. پیکان و ذوبآهن، تیمهایی بودند که بترتیب مدیرفنی کنونی و سرمربی سابق استقلال را از راس نیمکت، دور کردند.
اين در حالي است كه روز شنبه هفته پاياني ليگ برتر برگزار خوهد شد و استقلال در اين روز بايد در آبادان به مصاف تيم نفت برود.
طبق اعلام علي فتح ا...زداه، صادق ورمرزيار و اصغر حاجيلو در اين مسابقه تيم را هدايت خواهند كرد. ساكت الهامي دستيار ديگر كريمي نيز از سمت خود استعفا كرده است.
مدير عامل استقلال در خصوص جانشين كريمي در استقلال عنوان كرد: از سه مربي خواسته ايم تا روز يكشنبه برنامه هاي خود را براي هدايت استقلال به باشگاه ارئه كنند.
وي افزود: مصطفي دنيزلي، پرويز مظلومي و امير قلعه نويي گزينه هاي اصلي سرمربيگري استقلال در اين فصل هستند.
دو گزينه ايراني استقلال يعني قلعه نويي و مظلومي هم اكنون در تيم مس كرمان و ابومسلم مشغول به فعاليت هستند و روز شنبه قرارداد اين دو نفر با باشگاه هاي خود به اتمام ميرسد.
مصطفي دنيزلي سرمربي تركيه اي كه در گذشته هدايت تيم پرسپوليس را برعهده داشت در حال حاضر در هيچ تيمي فعاليت نميكند.
منابع نزديك به باشگاه استقلال عنوان ميكنند بخت قلعه نويي براي سرمربيگري استقلال بيشتر از ديگران است.
استقلال در اين فصل با 43 امتياز در مكان دهم جدول قرار دارد و 12 شكست را كه در تاريخ باشگاه بي سابقه بوده را در كارنامه خود ثبت كرده است؛ اما اين تيم در جام حذفي در مرحله نيمه نهايي حضور دارد و در صورت كسب پيروزي برابر فولاد خوزستان مي تواند در مسابقه نهايي حاضر شود.
باتوجه به شرایط کنونی نیز پیشبینی من، حضور قلعهنویی در استقلال است. زیرا علاوه بر علاقۀ ژنرال، باشگاه هم بدش نمیآید سالهای خوش قهرمانی و بردهای پیاپی در دربی با امیر را تکرار کند.
تندرست باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید







پاسخ با نقل قول





Bookmarks