D J V A H I D (28-04-10)
کاربر شهرسختافزار
احتمال بازداشت مربی استیل آذین
مرجع خبری پرسپولیس : پس از ضرب و شتم یکی از کارکنان باشگاه پرسپولیس توسط احمدرضا عابدزاده ماموران پلیس وارد این باشگاه شدند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ظهر امروز احمدرضا عابدزاده با ورود به ساختمان باشگاه پرسپولیس اقدام به ضرب و شتم یکی از کارکنان باشگاه پرسپولیس کرد.
متعاقب این اتفاق و ایجاد تشنج توسط مربی استیل آذین در این باشگاه با پلیس 110 تماس گرفته شد و ماموران کلانتری 145 ونک جهت تشکیل پرونده و آرام کردن اوضاع وارد باشگاه شدند..
گفته میشود ماموران انتظامی با تنظیم صورت جلسه تمام اتفاقات این درگیری را به صورت مکتوب آماده کردند تا در صورت پیگیری قضایی این حرکت از سوی باشگاه پرسپولیس این گزارش را در اختیار مراجع قضایی قرار دهد.
در روزهای اخیر و پس از انتخاب پیروانی و عابدزاده به عنوان مربیان استیل اذین تنش های بسیاری بین این دو باشگاه تهرانی ایجاد شده است.
D J V A H I D (28-04-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
باشگاه پرسپوليس از احمدرضا عابدزاده شكايت كرد
مرجع خبری پرسپولیس : مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: به دليل اينكه يكي از كارمندان باشگاه مورد ضرب و شتم قرار گرفته است از احمدرضا عابدزاده شكايت كرده ايم.
در پي درگيريهاي صبح امروز احمدرضا عابدزاده با تعدادي از ليدرهاي پرسپوليس ماموران نيروي انتظامي پس از اعلام مسئولان باشگاه در محل حادثه حضور پيدا كردند.
مأموران پس از صورت جلسهاي كه تشكيل دادند قصد انتقال عابدزاده به كلانتري 145 را داشتند كه با مخالفت وي مواجه شدند.
عباس عليپور با اعلام اين خبر گفت با توجه برخورد شديد عابدزاده با يكي از كارمندان باشگاه كه ليدر نيز هست شكايتي تنظيم و به كلانتري 145 ارائه دادهايم. معاون حقوقي باشگاه با حضور در كلانتري پيگير اين مسئله است.
D J V A H I D (28-04-10)
کاربر شهرسختافزار
عابدزاده بازداشت شد
احمدرضا عابدزاده بازداشت شد/ انتقال مربی استیل آذین به کلانتری
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال استیل آذین به دنبال درگیری با یکی از کارمندان باشگاه پرسپولیس بازداشت شد.
احمدرضا عابدزاده که هفته پیش با جدایی از پرسپولیس به عنوان مربی تیم فوتبال استیل آذین انتخاب شد به دنبال تنش های روزهای اخیر ظهر امروز راهی باشگاه پرسپولیس شد و با یکی از کارمندان باشگاه درگیر شد.
مربی پیشین سرخپوشان در این درگیری یکی از کارمندان باشگاه پرسپولیس را مورد ضرب و شتم قرار داد که با حضور ماموران پلیس این موضوع در حال پیگیری است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دنبال حضور ماموران کلانتری ونک و بررسی موضوع، احمدرضا عابدزاده بازداشت شد و برای ارائه توضیحات تکمیلی به همراه کارمند مصدوم به کلانتری منتقل شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (28-04-10)
کاربر شهرسختافزار
عابدزاده: بياحترامي كردند جوابش را گرفتند
مرجع خبری پرسپولیس : مربي تيم فوتبال استيلآذين تهران گفت: آقايان در باشگاه پرسپوليس به من بياحترامي كردند و جوابش را گرفتند.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو ئی در مورد ايجاد درگيري در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هيچكس نميتواند مرا از پرسپوليس جدا كند. آقايان بياحترامي كردند و حرفهاي بدي زدند و من هم ناراحت شدم و جواب آنها را دادم.
وي افزود: با 2 نفر درگير شدم چون آنها به سمت من حملهور شدند. در كلانتري حاضر شدم تا تكليف اين مسئله روشن شود.
عابدزاده در حالی حرف از بی احترامی و حمله را به میان آورده که به دلیل نامشخصی همچون فیزیوتراپی وارد باشگاه پرسپولیس شده است.
D J V A H I D (28-04-10)
کاربر شهرسختافزار
جشن قهرمانی در آزادی , پرسپولیس میزبان بازی برگشت
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز به عنوان میزبان دیدار رفت فینال رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور تعیین شد.
به گزارش اختصاصی مرجع خبری قرعه کشی دیدارفینال جام حذفی برای تعیین تیم های میهمان و میزبان بیست و دومین دوره رقابتهای جام حذفی، عصر امروز چهارشنبه در غیاب عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ و با حضور نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و فولادگستر تبریز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد که طی آن تیم فولاد گستر تبریز به عنوان تیم میزبان دیدار رفت و تیم پرسپولیس به عنوان میزبان دیدار برگشت جام حذفی تعیین شد.
به این ترتیب مسابقه رفت فینال جام حذفی بین تیم های فولاد گستر تبریز و پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام تبریز و دیدار برگشت در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
ديدار رفت اين دو تيم روز 22 ارديبهشت ماه در ورزشگاه يادگار امام تبريز و ديدار برگشت روز سوم خرداد ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks