مهر: تیم فوتبال کشورمان در نخستین دیدار تدارکاتی خود برای حضور در مرحله گروهی رقابت های مقدماتی جام جهانی، برابر هانزاروستوک آلمان تن به شکست داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیم ملی فوتبال کشورمان در دیداری تدارکاتی عصر امروز برابر میهمان خود هانزاروستوک آلمان با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد.
برپایه این گزارش، در این دیدار که به قضاوت ندی مظفری زاده در ورزشگاه آزادی در حضور کمتر از دو هزار نفر برگزارشد، توبیاس راسیت در دقیقه 36 و ست کوویچ در دقیقه 65 گلهای برتری تیم فوتبال هانزاروستوک را به ثمر رساندند.
در این دیدار ابراهیم زاده مربی موقت تیم ملی کشورمان بیشتر به بازیکنان امید و جانشین بازی داد. کادر فنی تیم ملی در این دیدار سعی کرد از اکثر نفرات دعوت شده به اردو استفاده کند تا شناخت بهتری نسبت به این بازیکنان بدست آورد.
تیم فوتبال کشورمان در دومین دیدار تدارکاتی خود برای حضور در مرحله گروهی رقابت های مرحله سوم مقدماتی جام جهانی، عصر روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان تبم فوتبال قطر خواهد بود.
ملی پوشان کشورمان در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی درگروه پنجم و با تیم های ملی امارات، سوریه و کویت همگروه هستند که در نخستین دیدار خود در این مرحله روز 17 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی میزبان سوریه خواهند بود.






پاسخ با نقل قول

Bookmarks