M A H R A D (13-05-08)
 رضازاده پس از جشن تولد 30 سالگي :آرزويم کسب سومين طلاي المپيک براي ايران است
 رضازاده پس از جشن تولد 30 سالگي :آرزويم کسب سومين طلاي المپيک براي ايران است
                روز گذشته در محل تمرين وزنه برداران ملي پوش کشورمان جشن تولد سي سالگي اسطوره وزنه برداري ايران توسط دست اندرکاران اين رشته برگزار شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اين بهانه خبرنگار ورزشي برنا گفت و گويي با حسين رضا زاده ترتيب داده است که ماحصل آن در ادامه مي آيد: حاج حسين! سي ساله شدن چه حسي دارد؟ من در تولد سي سالگي ام حس خوبي داشتم. احساس مي کنم که يک سال بزرگتر و بر تجربياتم افزوده شده است. فکر مي کنيد در دهه چهارم زندگي خود بتوانيد موفقيت هاي دهه گذشته را تکرار کنيد؟ تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مجدداً افتخار آفريني کنم. آرزوي من کسب سومين طلا از مسابقات المپيک براي جمهوري اسلامي ايران است. رشيد شريفي و محمد صالحي دو وزنه بردار جوان دسته فوق سنگين هستند که براي حضور در المپيک با شما رقابت مي کنند، نظرتان در مورد اين دو نفر چيست؟ ديگر نبايد اين دو وزنه بردار را جوان دانست ،چرا که هم اکنون باتجربه تر از آني هستند که آنها را بي تجربه و جوان بدانيم.ملاحظه کرديم که در مسابقات قهرماني آسيا نيز نشان هاي طلا و نقره را از آن خود کردند. اصلاً اين دو نفر را در اندازه خود مي بينيد و روي آنها حساب باز مي کنيد؟ - من روي تمام رقبا حساب باز مي کنم، از همين رو تمرينات خود را با جديت هر چه تمام تر دنبال مي کنم تا نام خود را در ليست اعزاميان به المپيک جاي دهم.
M A H R A D (13-05-08)
|  | 
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks