برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به گزارش شبکه ایران، در نظرسنجی مجله‌‌ فرانس فوتبال هافبک 23 ساله پرتغالی با کسب 77 رای از 96 رای ممکن این عنوان را از آن خود کرد. پس از رونالدو، لیونل مسی آرژانتینی و فرناندو تورس اسپانیایی به ترتیب دوم و سوم شدند.

رونالدو پیش از این کفش طلای فوتبال اروپا را نیز به سبب 31 گل به ثمر رسانده در رقابت های لیگ برتر انگلیس در فصل گذشته و عنوان بهترین بازیکن جهان از سوی اتحادیه فوتبالیست‌های حرفه‌ای (FIFPro) را از آن خود کرده بود.

او اکنون به عنوان چهارمین بازیکن تاریخ باشگاه منچستر یونایتد شناخته می‌شود که توانسته توپ طلای فوتبال اروپا بدست آورد. پیش از وی, دنیس لا (1964)، سر بابی چارلتون (1966) و جورج بست (1968) موفق به کسب این عنوان شده بودند.

رونالدو طی مراسمی سه شنبه شب جایزه خود را دریافت خواهد کرد. اکنون این بازیکن پرتغالی در انتظار اعلام برنده عنوان بهترین بازیکن سال فیفا است که هرگز توسط بازیکنی حاضر در لیگ انگلیس فتح نشده است.

کریستیانو رونالدو لحظاتی پس از احراز این عنوان وی درجمع خبرنگاران حاضر شد و در خصوص موفقیت جدیدش گفت:" باید بگویم امروز، یکی از زیباترین روزهای زندگی ام است. کسب این افتخار و توپ طلا، آرزوی همیشگی دوران کودکی‌ام بود. احساس خارق العاده‌ای دارم. باور کنید نمی‌توانم احساسم را توصیف کنم. زیرا شما دری را اکنون گشوده‌اید که من انتظارش را داشتم. مایلم در وهله نخست از تمام کسانی که به من رای دادند، تشکر کنم. همه آنهایی که مرا می‌شناسند، خوب می‌دانند چه رویای بزرگی درمن شکل عینی به خود گرفته است."

وی در ادامه توضیح داد:"بعد از دو بازیکن معروف و خیلی بزرگ صاحب این افتخار شدم. تنها 23 سال سن دارم و کسب این افتخار به این خاطر خارق‌العاده است و در عین حال غیر قابل تصور.دوران فوتبال حرفه‌ای‌ام را در شرایطی که با 17 سال عضو اسپورتینگ لیسبون بودم، شروع کردم. وقتی می بینم که بالاتر از بازیکنان بزرگی همچون لیونل مسی، فرناندو تورس، ژابی و... قرار گرفتم، واقعا احساس غرور می‌کنم. در این دنیای زیبا که چنین موقعیتی را به من داد، برای رسیدن به آن، موانعی وجود داشت؛ اما بالاخره‌ آنرا بدست آوردم."

رونالدو در پاسخ به سوال دیگری در خصوص پیش‌بینی‌اش در خصوص کسب این جایزه قبل از انتخاب از سوی کارشناسان فرانس فوتبال گفت:"هیچ ترس و واهمه‌ای نداشتم، چون می‌دانستم در این فصل به هدفی که دارم می‌رسم؛ ولی در دنیای فوتبال ممکن است خیلی اتفاقات به‌سرعت رخ دهد. به هرحال از همه کسانی که نام مرا می‌برند و مردمی که از من حمایت کردند، تشکر می‌کنم. درکنار این از هم تیمی‌هایم تشکر می‌کنم که با تلاش هایشان کاری کردند تا من به این افتخار برسم.

رونالدو امشب طی مراسمی جایزه خود را در لندن دریافت خواهد کرد و با توپ طلا عکس‌های بیاد ماندنی می‌اندازد.

پ.ن: ستاره شیاطین‌سرخ جای کاکا را گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید