سلام
همین الان شبکه 3 اعلام کرد که علی دایی سرمربی تیم ملی شد ...
به کاپیتان دایی تبریک میگیم و خیلی خوشحالیم که قطبی در پرسپولیس ماند، چون واقعا نیاز داشتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Administrator
سلام
همین الان شبکه 3 اعلام کرد که علی دایی سرمربی تیم ملی شد ...
به کاپیتان دایی تبریک میگیم و خیلی خوشحالیم که قطبی در پرسپولیس ماند، چون واقعا نیاز داشتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Armin-N (02-03-08), a_k (02-03-08), K A S R A (02-03-08), Mehdi_Full (02-03-08)
|
|
حق آب و گل داره
SSA Super V.I.P
واقعا جالبه !
اگه منبع پیدا کردم میزارم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
سعید جان دقیقا تاپیکهامون همزمان شد !
ولی من چند ثانیه زودتر زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=12063
ادغام کنم با اجازت؟
حق آب و گل داره
فقط كم مونده حاجي فيروز سرمربي بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه دايي مربي گري بلد هست به نظر شما ؟ ممنون از پارت و پارت بازي هايي كه در كشور عزيزمون انجام ميشه ! ( پارتي بازي شده ؟ نه !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ( توي ايران پارتي بازي ميشه ؟! نه !!! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به قول مهراد جان بهتر شد براي ما چون پرسپوليس زنده شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K A S R A (02-03-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب ایرانه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم از طرفی خوشحالم به خاطر پرسپولیس
از طرفی نگران تیم ملی هستم
حالا ایشالا که تیم ملی موفق باشه
حالا هر کس هدایتش کنه فرقی نداره
مهم اینه که به مقصد برسیم
Administrator
خبرگزاری پرسپولیس : علي دايي" به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.
سرانجام پس از مدتها "علي دايي" كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.
علي كفاشيان با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: صحبتهاي مقدماتي طي روزهاي گذشته با علي دايي انجام شده بود كه امروز با ارايه برنامههايش به فدراسيون فوتبال نشستي را با او برگزار كرديم.
رييس فدراسيون فوتبال گفت: پس از بررسي برنامههاي علي دايي، وي رسما به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي شد.
اين در حالي است كه علي دايي حتي در ميان گزينههاي فدراسيون فوتبال براي تصدي پست سرمربيگري تيم ملي قرار نداشت.
======
بچه ها تاکتیک فدراسیون بوده که اسم علی دایی رو به عنوان مدعی اصلی مربیگری تا حالا نیاورده بود !
آرزوی موفقیت برای علی دایی و تیم ملی ...
سپاس
حق آب و گل داره
Administrator
انشالله که همینطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دایی اونقدر جرئت داره که هرکس اطاعت نکرد دعوتش نکنه
murizaki_2000 (02-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks