شناگر بيرقيب آمريكا در المپيك 2008 پكن در وضعيتي نااميدكننده شكار دوربين هاي خبرنگاران و عكاسان شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مايكل فلپس، دارنده ركود دست نيافتني تعداد مدال در تاريخ المپيك و فاتح 8 مدال طلا در 2008 پكن، پس از آن كه مبلغ قابل توجهي را به كودكان بي سرپرست امريكا هديه داد و در مصاحبه هاي خود از خانواده دوست بودن خود گفت، به ميزان زيادي ميان هواداران خود محبوب شد؛ اما رسوايي اخلاقي او، اين محبوبيت ارزشمند را به يكباره از بين برد.
مايكل فلپس كه ادعا مي كرد هرگز بدون هماهنگي با مادرش كاري نمي كند، به يك باشگاه شبانه رفت و در وضعيتي تاسف برانگيز و در حالي كه در خيابان با اوباش محلي درگير شده بود، ازسوي دوربين عكاسان شكار رسانهاي شد.
گويا مبلغ قابل توجهي در شرط بندي داخل اين مكان غيراخلاقي از كف اين ورزشكار رفته است. وي اكنون به خاطر مصرف قرصهاي توهم زا در بيمارستان به سر مي برد.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks