D J V A H I D (26-02-09), ojo0be (20-01-09), Olesius (20-01-09)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

نكونام: رئال شيكترين و بارسا ترسناكترين باشگاهها هستند
 نكونام: رئال شيكترين و بارسا ترسناكترين باشگاهها هستند
                هافبك ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: ورزشگاه سانتياگو برنابئو شيكترين و نيوكمپ ترسانكترين ورزشگاه ها هستند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواد نكونام درباره بازي مقابل رئال مادريد و باخت به اين تيم بزرگ اسپانيايي اظهار داشت: براي برد به رئال رفته بوديم. به سه امتياز نياز داشتيم. ميخواستيم خود را از انتهاي جدول نجات دهيم. مقابل اين تيم بازي خوب انجام داديم و بيشتر موقعيتهاي به دست آمده براي تيم ما بود.
وي افزود: رئال در اين ديدار كار خاصي انجام نداد. يكي از مشكلات تيم ما اين است كه در دقايق پاياني دروازهبان باز مي شود. مقابل بارسلونا هم دچار همين مشكل شديم. ميدانستيم مقابل رئال با توجه به اينكه در خانه آنها بازي داريم، كار سخت تري پيش رو داريم.
نكونام كه موفق شد تك گل تيم خود را مقابل رئال مادريد به ثمر برساند، عنوان كرد: در تمرين روي اين صحنه زياد كار مي كنيم؛ حتي مي خواستيم مقابل بارسلونا هم چنين گلي بزنم؛ اما فرصت آن پيش نيامد. به عنوان يك ايراني از اين گلزني خوشحال شدم. اگر مسعود شجاعي هم اين گل را مي زد، به همين اندازه خوشحال مي شدم. اسم ايران مطرح است؛ نه بازيكن.
هافبك اوساسونا ادامه داد: رئال تيم راحت تري نسبت به بارسا بود. بارسلونا ما را خيلي اذيت كردند. مقابل رئال، داور هم خيلي به آنها كمك كرد. به دو بازيكن تكنيكي ما كارت زرد نشان داد و تا پايان استرس داشتند.
نكونام تصريح كرد: داور دو پنالتي ما را نگرفت. با اين حال نشان داديم، شخصيت اوساسونا بالا است. درست است در دو بازي اخير باخته ايم؛ اما نشان داده ايم كه مقابل تيم هاي بزرگ اگر پيروز نمي شويم، مي توانيم خوب بازي كنيم.
هافبك ايراني تيم اسپانيايي درباره تفاوت ورزشگاه هاي رئال و بارسا اظهار داشت: رئال تنها باشگاهي است كه همه چيز آن شيك است. تماشاگران اين تيم 90 دقيقه فوتبال را نگاه مي كنند و احساسي نمي شوند؛ اما در نيوكمپ هواداران همه با هم تيم را تشويق مي كنند و كاملا ترسناك است.
نكونام در پاسخ به اينكه به بازي در يكي از اين دو تيم برزگ اسپانيايي فكر مي كند، گفت: بازي در يكي از اين دو تيم را دوست دارم؛ اما تمام فكرم را روي اين موضوع نمي گذارم. به فوتبال خود مي پردازم.
هافبك ملي پوش اوساسونا در مورد اينكه براي بازي مقابل تايلند به اردوي تيم ملي خواهد آمد، اظهار داشت: اگر كامچو اين اجازه را بدهد، در خدمت تيم ملي هستم؛ در غير اينصورت، خودم را براي بازي مقابل كره جنوبي آماده مي كنم. براي اين ديدار رسانه ها بايد مردم را براي تشويق تيم ملي ترغيب كنند و يك بازي حماسي را به وجود آوردند.
D J V A H I D (26-02-09), ojo0be (20-01-09), Olesius (20-01-09)
|  | 
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks