دبير هيأت فوتبال كيش: بايد با برخورد ناشايست «دايى» برخورد كنند
 دبير هيأت فوتبال كيش: بايد با برخورد ناشايست «دايى» برخورد كنند
                تهران IranSport.Net - دبير هيأت فوتبال كيش گفت: كميته انضباطى بايد به رفتار ناشايست سرپرست و سرمربى سايپا رسيدگى كند. «احمد بهارلو» درگفت وگو با فارس اظهار داشت: از ۸ تا ۲۰ دى ماه ميزبان مسابقات قهرمانى ايران در رشته جانبازان و معلولان مغزى بوديم. بنابر اين، نتوانستيم زمين شماره يك را در اختيار تيم هاى ليگ برترى قرار دهيم؛ حتى زمين شماره ۲ نيز براى مسابقات استفاده مى شد. روز چهارشنبه سرپرست سايپا با من تماس گرفت و خواستار تمرين اين تيم در زمين شماره يك شد. از آنجا كه قرار بود تيم ملى تمريناتش را در اين زمين آغاز كند، اعلام كرديم كه در صورت اجازه به سايپا، بايد به ديگر تيم ها نيز اين امتياز را بدهيم و با توجه به آبيارى زمين، امكان آن وجود ندارد.وى تصريح كرد: بااين وجود سايپايى ها ساعت ۱۸ و ۳۰ دقيقه به زمين شماره يك آمدند و اعلام كردند كه با مشاور مديرعامل تربيت بدنى كيش در امور ورزش هماهنگ كرده اند و اين مسأله به من ارتباطى ندارد! بدين ترتيب و با رفتارى ناشايست از سوى سرپرست تيم، سايپا وارد زمين شد. بهارلو ادامه داد: وقتى مدير تربيت بدنى كيش براى رسيدگى به اين موضوع در محل حاضر شد و يكى از دست اندركاران هيأت از على دايى خواست كه براى صحبت در اين زمينه از زمين خارج شود، شاهد رفتارى بسيار ناپسند از سوى ايشان بوديم. وى با صداى بلند عنوان كرد اگر سجادى (مدير تربيت بدنى كيش) با بنده كارى دارد، بهتر است خودش بيايد. سر تمرين هستم. اگر او رئيس يا دكتر است، براى خودش و شما است؛ نه براى من! بهارلو افزود: به پاس حضور على دايى در سايپا و اينكه وى شناسنامه فوتبال است، اصلا حرفى در مورد قرارداد اين تيم با موسسه ورزشى كيش نياورديم اما بعد از اين ماجرا از آنها خواستيم تا برنامه اردويى خود را با موسسه هماهنگ كنند كه در تماسى دوباره با سرپرست تيم، ايشان بار ديگر مرا تهديد كرد. گزارشى از اين اتفاقات تهيه و به فدراسيون ارسال مى كنيم. اين نوع رفتارها بايد در كميته انضباطى بررسى و با آن برخورد شود. جاى تاسف است افرادى كه الگوى يك جامعه هستند، اينگونه رفتار مى كنند.
|  | 
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks