يکشنبه 21 مهر 1387
تمرين بعد از ظهر تيم ملي فوتبال با استقبال سرد رسانه ها و هواداران در كمپ تيم هاي ملي برگزار شد.


به گزارش خبرگزاري فارس،‌ با توجه به نزديكي زمان مسابقه تيم هاي ملي ايران و كره شمالي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 جلسه تمريني بعد از ظهر تيم ملي ايران با استقبال بسيار سرد خبرنگاران و هواداران فوتبال در كمپ تيم هاي ملي برگزار شد.
در اين تمرين كه همه بازيكنان دعوت شده حضور داشتند،‌براي پوشش خبري هيچ دوربيني از صدا و سيما حضور نداشت و تنها 2 خبرنگار و عكاس تمرين را پوشش دادند.
حدود 10 هوادار به همراه 8 ليدر از استقلال، پرسپوليس و استيل آذين تمرين ملي پوشان را از نزديك نظاره كردند.
ساعت 16 علي دايي با بازيكنان براي لحظاتي صحبت كرد و در ادامه ملي پوشان زير نظر هومن افاضلي، دستيار دايي با دويدن بدن ها را گرم كرده و با انجام حركات كششي براي كار با توپ آماده شدند.
پس از انجام چند حركت تركيبي بازيكنان تيم ملي در يك نيمه زمين به دو تيم تقسيم شده و فوتبال بازي كردند.
تمرين ساعت 40/17 پايان يافت.
تيم هاي ملي ايران و كره شمالي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار مي كنند.



linkestan