ساسان جان با این حساب باید سرباز احمدی رو هم یا تو اصفهان نگه می داشتند تا تیم سپاهان براش یه کاری بکنه !!!! ( چقدر هم کرد !!) یا می فرستادنش شهر خودش پیش خونوادش نه اینکه بیارنش تهران !!!! تازه قضیه اون سرباز بیچاره بلافاصله بعد بازی مشخص شد نه دو روز بعد از بازی ........!!!!! به هر حال من هنوز سر حرف خودم هستم ...... آقای ساکت حتما" یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست ....... بزودی معلوم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه مطلب دیگه ..... از کجا میشه فهمید اون روز یه نفر توی اون ورزشگاه بوده یا نه ؟؟؟؟ اگه یه لیگ درست درمون داشتیم که بلیت مسابقه رو میشد ردیابی کرد حرف شما درست بود ولی اینجا این حرف اصلا" معنی نمیده ........ خیلی معذرت میخوام شاید طرف واسه کسی تو خیابون مزاحمت ایجاد کرده و داداشاش به این روز انداختنش !!!!! این کارها از جناب ساکت بعید نیست .... بالا هم گفتم وقتی قضیه برگردوندن 2 امتیاز به سپاهان مطرح شد واسه اینکه مشکلی پیش نیاد همین آقا تو مطبوعات اعلام کرد ما نامه ای به فیفا دادیم تا 6 امتیاز رو برگردونه ....... ولی بعد از چند ماه گندش در اومد ......... این کار اصلا" سخت نیست فقط کافیه یه سر به بیمارستان بزنید و مجروح مورد علاقه تون رو پیدا کنید ...... یه شیتیل بذارید کف دست باباش تا قسم حضرت عباس بخوره و ...... پرونده تکمیله !!!!!!!
مطمئن باش این ماجرا توی ورزشگاه اتفاق نیفتاده ..... من رو این مطلب اصرار دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks