اكبري: ديگر در سپاهان جاي پيشرفت ندارم
خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بعد از 10 سال به اين نتيجه رسيدم كه ديگر در سپاهان جاي پيشرفت ندارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جلال اكبري مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، با اشاره به دلايل حضورش در پرسپوليس گفت: براي پرسپوليسي شدن با بزرگان فوتبال و مربيان بزرگي صحبت كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بعد از 10 سال ديگر جاي پيشرفت در سپاهان را ندارم.
وي افزود: شرايط امروز پرسپوليس خوب است و قصد دارم با تمام وجود به پرسپوليس خدمت و جناح چپ اين تيم را بيمه كنم.
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص رقيبهاي خود در پرسپوليس خاطرنشان كرد: من رقيب خودم هستم و اگر خوب باشم قطعا سرمربي از من به عنوان نفر اول استفاده ميكند و در غير اين صورت بايد منتظر نيمكتنشيني باشم، به همين دليل با روحيه مضاعف و تمركز بيشتر به دنبال اين هستم تا به هدف خود برسم.
اكبري يادآور شد: هواداران پرسپوليس بيشترين سهم را در حضور من در اين تيم داشتند و هميشه در مصاحبههاي قبلي خود آنها را مثال زدهام و اميدوارم در فصل جاري نيز ما را حمايت كنند تا دست در دست هم بتوانيم پرسپوليس متفاوتي را با بازيهاي زيبا شاهد باشيم.

Bookmarks