اظهارات افشین قطبی پس از شكست در رسیدن به جام جهانى
وى در باره عدم صعود ایران به جام جهانى اظهار داشت: شرمنده مردم ایران شدم كه نتوانستم قولم را عملى كنم.
افشین قطبى سرمربى تیم ملى فوتبال گفت: به عنوان سرمربى تیم ، مسئولیت شكست در رسیدن به جام جهانى را قبول مى كنم. وى در باره عدم صعود ایران به جام جهانى اظهار داشت: شرمنده مردم ایران شدم كه نتوانستم قولم را عملى كنم. البته من در شرایط سختى تیم ملى را تحویل گرفتم. او افزود: زمانى تیم ملى را در اختیار گرفتم كه ۶ امتیاز داشت و بازگرداندن روحیه به این تیم كار ساده اى نبود اما با تلاش خود بازیكنان و سازماندهى خوب در وضعیت مناسبى قرار گرفتیم و معتقدم در این ۳ بازى سربلند شدیم. قطبى تاكید كرد: از روزى كه سرمربى تیم ملى شدم به همه مردم ایران قول دادم كه تیم را به جام جهانى مى برم اما شرمنده هستم. گاهى مسائل سازماندهى شده فنى و روحى براى رسیدن به هدف كافى نیست و شانس هم مورد نیاز است. سرمربى تیم ملى در باره جریان بازى مقابل كره جنوبى عنوان كرد: در جریان بازى یك بر صفر برنده بودیم. من سال ها در كره جنوبى زندگى كرده ام و مى دانم دفاعى بازى كردن در سئول یعنى مرگ. گرچه روى گلى كه دریافت كردیم آنها ۳ نفر بودند و ما ۶ نفر.قطبى ادامه داد: پارك جى سونگ با بخت و اقبال توپ را تصاحب كرد و در نهایت ضربه آخر را به ما زد. وى در باره تصمیم AFC و فیفا مبنى بر عدم همزمانى دیدارهاى این گروه گفت: AFC و فیفا در حق فوتبال ایران كوتاهى كردند و معتقدم اگر بازى هاى این گروه همزمان برگزار مى شد، كره شمالى و عربستان مقابل یكدیگر با استرس بازى مى كردند.به هر حال به عنوان سرمربى این شكست را مى پذیرم. قطبى خاطرنشان كرد: در فوتبال ملى ایران ساختارى درست كرده ایم كه مى تواند در آینده نكات مثبتى را داشته باشد. وى افزود: تساوى مقابل كره جنوبى كم از پیروزى نبود چرا كه جو ورزشگاه سئول بسیار سنگین بود و من باید از تلاش تك تك بازیكنانم تشكر كنم. او همچنین عنوان كرد: ایران شایسته صعود به جام جهانى بود و من به خاطر تمام حمایت هایى كه هموطنانم از تیم داشتند تشكر مى كنم. فوتبال بازى لحظه ها است و ما سعى كردیم در این بازى از تمام لحظاتى كه برایمان پیش مى آید به خوبى استفاده كنیم و شاید تا مدت ها نتوانم فرصت هاى خوبى كه از دست دادیم را فراموش كنم اما به خاطر آن هیچ كس را سرزنش نمى كنم چون مردانه جنگیدیم و یك لحظه عقب نرفتیم.وى ادامه داد: جام جهانى بزرگ ترین رویاى هر مربى و فوتبالیستى است و نیز براى رسیدن به این مهم تمام تلاشمان را كردیم. بازیكنان من بعد از بازى نایى براى ایستادن نداشتند و این نشان از قلب و روح بزرگ آنها دارد. قطبى خاطر نشان كرد: بازى كره شمالى و عربستان براى ما اهمیت بسیار زیادى داشت و با انگیزه و هیجان زیادى به آن نگاه كردیم و درپایان هم اشك ریختیم چرا كه جام جهانى در پایان این بازى براى ما به پایان رسید و اگر مى خواهیم در دوره بعد چنین اتفاقى نیفتد باید همین حالا گذشته را فراموش كرد و به فردا امیدوار بود.سرمربى تیم ملى ایران گفت: هیچ كس مقصر نیست، شما از تلویزیون بازى را تماشا كرید اما من از نزدیك مى دیدیم كه بازیكنان من با تمام وجود مى دویدند و یك لحظه هم ناامید نشدند، این موضوع براى هر مربى اى مى تواند ارزش داشته باشد.
منبع: IranSport.Net

Bookmarks