گفته بودم با اين شرايط نتيجه نمي گيريم
صادقي: كياچ از مربيان ايراني 10 پله پايين تر است
--------------------------------------------------------------------------------
سرمربي تيم واليبال پرسپوليس پس از قبول شكست تيم ملي واليبال مقابل كره جنوبي گفت: افسوس مي خورم كه هيچيك از توانمندي هاي بازيكنان واليبال ايران به نمايش گذاشته نشد تا درنهايت به تيمي ببازيم كه چيزي از ما سرتر نبود.
محمد صادقي، سرمربي تيم واليبال پرسپوليس در گفت وگو با گروه واليبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، تصريح كرد: من پيش از اعزام تيم ملي به ژاپن گفته بودم كه اعزام يك تيم به دو مسابقه مهم كار اشتباهي است. آنهم در شرايطي كه مسابقات آسيايي براي ما مهم تر از رقابتهاي جهاني بود.
اما اشتباه زماني كامل شد كه بازارگرد را از تيم حذف كرديم. درحاليكه من ديدم كه محمد محمد كاظم بسيار قابل اعتماد به ميدان مي رود او را هم از ابتدا درون ميدان نگذاشتيم.
وي افزود: بدون ترديد ما با يك مربي ايراني بهتر از اينها نتيجه مي گرفتيم.
صادقي خاطرنشان كرد: تيم ملي كره جنوبي چيزي بيشتر ازما نداشت آنها با توپگيري بهتر درانتظار اشتباهات ما نشستند ودر نهايت هم با پيروزي زمين بازي را ترك كردند. من فكر مي كنم ما تاكنون آنقدر تجربه كسب كرده ايم كه حالا بايد از آنها بهره ببريم.
درهرحال تعطيلي ليگ وبرگزاري اردوهاي بلند مدت تاثيرات اينچنيني هم دارد اما به هر روي با تمام تلخي هاي اين شكست، بايد به آينده اميدوار ماند.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

Bookmarks